annesinin_beybisi Deletedmom73711 ben de nefret ederim terden 😁 neyse ki bende bir gariplik yokmus herkes sicaklamis😄
annesinin_beybisi Xxz ohh sende daha baslamamis😄 ben evde ince uzun kollu giyiyorum 1 kere sıcak diye tişört giydim hemen hasta oldum öksürük hapşırıp bir de onunla uğraştım iyice sicaklayana kadar uzun kollu ve corapla durucam sanirim😁
annesinin_beybisi Smyye1B maşallah az kalmış senin ondan dolayı sicakliyor olabilirsin vucut da agirlasmistir😊
Deletedmom73711 yaasemin Çok şanslısın, küçük ama çok tatlı bir yer. Eşimle yazları geliriz, bu sene nasip olmayacak gibi duruyor ama inşAllah seneye miniğimle gitmek nasip olur. Çok severiz Kuşadası’nı, bizim için yeri çok ayrı❤️
annesinin_beybisi Mrv135 ben de buzlugu soğuk kahveyle doldurmayı düşünüyorum hani minik minik kahve küpleri oluyor ya onlardan yazın cok ihtiyacım olucak😀 benim evim de sicak bir ev değil aslinda evler buz gibi yerler falan ama ben yaniyorum .ortak özelliklerimiz çokmus ben de soğuk su bile pek icmem😄
Mrv135 annesinin_beybisi Ben de doktoruma sorup onu yapıcam sanırım. Bana filtre kahve, espresso gibi sert kahveleri gebelikte önermiyorum demişti o yüzden türk kahvesi dışında bir şey içmiyorum ama buzlu americano falan çok özledim 😍
annesinin_beybisi yaasemin ayy inslalah 😄klima da cok carpiyo ya yararindan cok zarari oluyor ben de tatil beldesinde oturuyorum yaz gelmeden her gün denize gidicem diyorum yaz gelince kimseyi bulamiyorum annemin tarlası var orda bütün gün gelmek istemiyor kardeşim oda kuşu odasindan çıkıp bir yere gitmiyor tek basina da denizin hic tadi cikmiyor ki😀
Blossoomm annesinin_beybisi ay ben de üşüyorum doğalgazı açtım geri 😁 15 haftalığım iki gün doğalgazı kapattık dondum resmen 🤦🏻♀️
Suhedaaemiroglu annesinin_beybisi Ay sorma ya daha şimdiden zorlanıyorum bi kaç ay sonra düşünemiyorum kendimi bizde 21+2 yiz kızçemle
cileklicookie annesinin_beybisi ay 18 hafyalik inan şu son gunlerde bende ayni evde of puf yandim terledim modundayim napcam yazin hic bilmiyorum