annesinin_beybisi iki üç gündür bir terleme sicaklama oluyor yazın sıcağında koca göbekle napıcaz bakalim sizde durumlar ne🤭😄 23+6 minnoşum büyüyor 😸
Melis2015 annesinin_beybisi Antalya şuan bile çok sıcak 39.haftamdayim bnde hayırlısıyla bı doğum yapsam
annesinin_beybisi Melis2015 iyi en azindan daha da sicak olmadan dogurucaksin ama antalya yaz sicagidir gerçi valla nasıl dayaniyosunuz o kadar sıcağa 😁 balıkesir sıcağı bile bana cok fazla geliyor yazın
Melis2015 annesinin_beybisi Antalyalı olmak sıcağına katlanmak demektir😅Bursa’ya gelin gittim şuan ailemin yanındayım ama sıcakları yine yaşıyorum 😏
annesinin_beybisi Zeynep0607 zor valla allah yardımcınız olsun 😁 ben balıkesirdeyim ama yine de sıcak geliyor bana
yaasemin annesinin_beybisi bende bi markete gidip geldim yandım gelir gelmez dus aldım 11+1olduk şükür 😅 kuşadasından yazıyorum 🤭
annesinin_beybisi yaasemin erken başladık yanmalara😀 kuşasasina hic gelmedim ama yazin cok güzel olur diye tahmin ediyorum😊
Deletedmom73711 annesinin_beybisi 21+1 ensemden ateş fışkırıyor resmen, ayıptır söylemesi çok terliyorum bir de. Allah’tan terim kokmuyor ama çok rahatsız oluyorum yapış yapış. Her gün duş alıyorum mutlaka, yakında günde 2-3 sefer girerim herhalde😂
annesinin_beybisi Deletedmom73711 ben de nefret ederim terden 😁 neyse ki bende bir gariplik yokmus herkes sicaklamis😄
annesinin_beybisi Xxz ohh sende daha baslamamis😄 ben evde ince uzun kollu giyiyorum 1 kere sıcak diye tişört giydim hemen hasta oldum öksürük hapşırıp bir de onunla uğraştım iyice sicaklayana kadar uzun kollu ve corapla durucam sanirim😁
Smyye1B annesinin_beybisi Vallahi fenalık geçirecek gibi oluyorum çok zorlanıyorum 34 haftalığım bende. İnanılmaz sıcak 🔥.
annesinin_beybisi Smyye1B maşallah az kalmış senin ondan dolayı sicakliyor olabilirsin vucut da agirlasmistir😊
yaasemin annesinin_beybisi çok kalabalık ve çok güzel bir yer mutlaka tavsiye ediyorum bi gün yolunuz düşer inşallah 😅 şimdiden bastı sıcak tam sıcakları düşünmek istemiyorum ya denizden çıkmam yada evde klimanın altından 🤤
Deletedmom73711 yaasemin Çok şanslısın, küçük ama çok tatlı bir yer. Eşimle yazları geliriz, bu sene nasip olmayacak gibi duruyor ama inşAllah seneye miniğimle gitmek nasip olur. Çok severiz Kuşadası’nı, bizim için yeri çok ayrı❤️
annesinin_beybisi yaasemin ayy inslalah 😄klima da cok carpiyo ya yararindan cok zarari oluyor ben de tatil beldesinde oturuyorum yaz gelmeden her gün denize gidicem diyorum yaz gelince kimseyi bulamiyorum annemin tarlası var orda bütün gün gelmek istemiyor kardeşim oda kuşu odasindan çıkıp bir yere gitmiyor tek basina da denizin hic tadi cikmiyor ki😀
Mrv135 annesinin_beybisi Şimdiden bunaldım ve benim evim esiyor yani çok sıcak değil ona rağmen böyleyim. Şimdi kalkıp soğuk bir şeyler icicem normalde soğuk su bile içmem 🙈
annesinin_beybisi Mrv135 ben de buzlugu soğuk kahveyle doldurmayı düşünüyorum hani minik minik kahve küpleri oluyor ya onlardan yazın cok ihtiyacım olucak😀 benim evim de sicak bir ev değil aslinda evler buz gibi yerler falan ama ben yaniyorum .ortak özelliklerimiz çokmus ben de soğuk su bile pek icmem😄
Pyrz_07 annesinin_beybisi antalyada yaşıyorum şuan bile alev esiyor doğum temmuzda allah kolaylık versin bu sıcakta çok zor olcak