deletedmom209 Deletedmom434 haberin varmı 67 lira tuvalet kağıdı artık kokulu kağıt kullanamıcam üzgünüm mağbadım bunları hak etmedi
Deletedmom434 deletedmom209 kız bimden alırız bizde artık market alışverişlerini kocam biliyor o alıyor😂 böyle kokulu üstü desenli olanlardan bende çıçıyom😂
deletedmom209 Deletedmom434 😂 benimkini bi kere havuç almaya gönderdim bütün çürükleri seçmiş özenle seçilmiş gibi en kötülerini seçmiş bida göndermedim töbe
Deletedmom434 deletedmom209 hahahha😂 benimki öyle değil kız seçiyor iki saat elliyor herşeyi sonra beğenmedim diyip başka yere bakıyor falan ulen kör uyandım bu sabah bulanık görüyorum sağı solu Bende ekledim
Deletedmom434 deletedmom209 seni ekledim kızçe ay dur mahkemem vardı ona geldim tazminat yiyecem mahkeme çıkışı😂
Deletedmom434 deletedmom209 biri hakaret etmişti bana tee nişanlıyken evlendim sonra kız ben nişanlıyken bana hakaret etmişti dava açtım bugün 5000₺ para cezası ve infaz yedi
Deletedmom434 deletedmom209 hahah aynen öyle😂 mahkemede video çekme şansım olsada çeksem ben ceza istemiyorum özür dilerim diye ağlıyordu en son çok keyifliyim hanımlar😂
deletedmom209 Deletedmom434 😂😂 sana bulaşmıyorum bana da dava açarsın hayır sana verebilecek 5 bin liram da yok evi satmak zorunda kalırım