Canım ben varım , benim çok küçük yaşlardan itibaren pcosum var ve çok fazla adet düzensizliğim vardı .. doktorlar sürekli bana Yasmin verip duruyordu , kıllanma kilo yapıp durdu , içince regl oluyordum içmeyince olmuyordum nişanlıyken doktora gittim ve bana evlendikten sonra çocuğun oladabilir olmayadabilir dedi çok ağladım ve o hapı bıraktım daha sonra kendiliğimden inşallah olurum dedim Gine düzensizliğim devam etti .. Evlendim ilk 2 ay stresten olamadım , Ağustos 2022’de evlendim 9 aylık evliyim , Kasımda doktora gittim durumumu söyledim hamile kalmak istiyorum filan dedim bana direk folik asit başladı ve bir tozlu bir içiçek başladı içmeye başladığımdan itibaren düzenli hasta oldum , en son 28 şubatta regl oldum ama inanılmaz ağrılı bir hastalıktı hayatımda ilk defa bu kadar ağrılı bir regl geçirdim soğuk soğuk terledim resmen . 28 şubattan sonra 14 gün saydım ve 12-1314- Mart yumurtlama günüme göre gün aşırı ilişki yaşadım fakat benim geç döllenmem olmuş o tarihte değil 26 Mart gibi olmuş . Ve nisanın 15’inde tesadüfen rahatsızlandım kan testi verdiğim de yeni hamile olduğumu öğrendim .. Yani demem o ki , ben bile çocuğum acaba olur mu diye düşünürken Rabbim ol dedi oldu .. Herşeyin bir zamanı var , zamana bırak Rabbim zamanını biliyordur . Allah sana da en kısa zaman da nasip etsin