Ebru2022 Eymenebrar sagd.hissetm.sanki.ayaklari ni.solda kipirdama gibi sag tarafim.dolu gibi anliyamadm
Eymenebrar Ben kizimda sagda hissettim oglumda sold 3 cuye hamileyim onuda solda hissediyorum yani baskı olarak kese derlerya xanm o swkilde bumada oflan dediler hep oyle tahminde bulundum ben
Ebru2022 Eymenebrar bende.ilk.kizimi solda hissettim.hepde ordaydi kız.oldu bilmiyormki herkesn hamileligi farkli sanirim
Conger Ebru2022 14+3 üz bizde hala cinsiyetini öğrenemedik gün sayıyoruz bir hafta sonra öğrenicez gösterirse😍
Serap-Yigit Bende 14. Haftadayım cinsiyet bilmiyorum. Öğrenmek isterim bir dahaki gidişte inşallah sağlıkla tabi. Herkes sağlıkla kucağına alsın yavrusunu
Serap-Yigit Ebru2022 Halte göbekte tüylenmeye lütfen dokunmayın. Oğlumda bende de oldu. Doktorum doğumdan sonra dökülecek dedi cidden döküldü. Biliyorum görüntü kötü ama dokunmamanızı öneririm geçecek inşallah
3minnosanasii Hbeyzab1 kesinlikle öyle,en başından beri herkes kızın olacak gibi dediler güya suratsızmışım 😂🤪 ama benim içime hep erkek doğdu bir oğlum daha var bu bebeğimde de içime erkek olarak doğuyordu beni yanıltmadı bir oğluşum daha oluyormuş :)
Halte Bize kesin erkek dediler de göbekte tüylenme başladı göbeğe lazer de yapılmıyormuş şuan🙄 her nasıl oluyorsa hem burun tıkanıklığı var hem aşırı koku alma neticesinde mide bulantısı🙄 bunların bitmiş olması gerekmiyor muydu😒
Ebru2022 Halte cokmu killanma.oldu acaba yediginiznz ictiginiz bisymi dokunuyor ondanmi tuylenme oldu
Halte Ebru2022 ben bekarken lazere gittim 2 seansta tüm tüylerim bitti. Zaten ayva tüyler vardı tüm vucudumda öyle bi yapım vardı anne babada halalarda teyzelerde de durum bu. yapıda yok yani kısacası. ama şuan göbeğim öyle bi hale geldi ki ağda yaptırcam nerdeyse. Edit:ayva tüyler çok az kalmışyı lazer görmedi onları
Serap-Yigit Halte bugün tekrar erkek çocuğum olacağını öğrendim 😂 ikinci kız olur diyenlerin hepsini toplayacağım 😂kuzenler aile
Pitircikk Ebru2022 14+4 günlük olduk 🌸 13+4 te gittim doktora kesin olmamakla birlikte %80 kız dedi. İnşaallah öyledir 😍