Yarenasel Kizlar iyi akşamlar yarın doktora gdcem 5+3 oluyorum kese gözükür mu geçen hafta çarşamba 539.3 tü degerim ondan 3 gün önce 146 idi
gkbyza Yarenasel ben 5+1 de görmüştüm keseyi bence seninki de görünür ama bebek görünmeyebilir çokkkk ufak 🫢
Esraa00 Bende 5 gün önce gittim kese yoktu kan tahlili de hcg 4500 çıktı çarşamba günü gidecem çok korkuyorum kese varmıdır
yigitinannesiiiii Esraa00 muhtemelen gittiğinde değerin düşüktü canım 3000 üstü kese usgde gözükür sende görürsün bu gitmende😊
Yarenasel yigitinannesiiiii inşallah gözükür kasik ağrısı ve sarı akıntım oluyor korkuyorum açıkçası bundan 7 ay önce kimyasal yaşamıştım
yigitinannesiiiii Yarenasel kasık ağrısı olması normal canım inşAllah değerinde gayet güzel artış var kimyasal değildir😊
Raze yigitinannesiiiii Yarenasel benimde akıntım ve ağrım var karnımın altı mi yoksa kasıklarım mi çözemiyorum ağrıyı sanki belimde ağrıyor gibi ama senin nasıldı akıntı için bsey dedimi doktor bizde daha keseyi göremedik yarın gideceğim
Yarenasel Melos90 sağlıklı bir gebelikse 1500 u geçmesi lazım şuan o zamn yarın gözükür insallah peki vajinal olarak mı yoksa karindanmi
Esraa00 yigitinannesiiiii inşallah görünür ya 5 ay önce kürtaj oldum Bu defa da doktor ultrasonla baktı göremedi çok küçüktür dedi bilmiyorum ya🥺
Yarenasel gkbyza yaaaa zaten kese göruldu ay bebek görülmedi ay kalp atışı derken kendimizi yiyoruz sağlıklı olsunlar da
Esraa00 Sumeyra12 gördükkk canım çok şükür 5mm 🥺🥺kalp atışı da 5 haziran da gel dedi Rabbim Hayırlısıyla onuda mutlu haber almayı nasip etsin sorduğun için çok teşekkür ederim 🥰💕
Sumeyra12 Esraa00 ya canım hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına da al ins benim bes haftayı birsz gecti ama kese yok 1600 beta değer Dış gebelik mi acaba
Annesininportakali53 Sumeyra12 1600 ise bet iki gün sonra görebilirsin keseyi beta 2500 üzeri kese karından görünür canım
Esraa00 Sumeyra12 amin Allah razı olsun canım benim darısı sana Dış gebelik sanmıyorum ilkinde düşük yaptığım için çok araştırdım inan benimki de çok yüksekti hcg Değer iki günde bir artar tekrar kan tahlili et derim Tam kaç haftalık canım
Sumeyra12 Annesininportakali53 doktor be i korkuttu acıkcası bence de erken daha bes hafta 2 günlük bence cok küçük