Melekbebek EsraDabakzkal cnm dikkat ettiysen üst tarafında 200 TL ilk alışverişlerde geçerlidir yaziyo
Mucizeveannesi Elos evet canm aldım ben ama sen sipariş verirsen not kısmına pembe yada mavi diye not düş çünkü ne varsa onu gönderiyorlar görseldekini değil
Kelebek1 Mucizeveannesi ya siparişi verdim ama tedarik sürecinde diyor düzeltme yapma şansım var mı acaba ?
Mucizeveannesi Kelebek1 bilemiyorum canım ben İki tane sipariş etmiştim bir mavi bir pembe geldi kaliteleri orta fiyatına göre ,değiştirmedim artık ,
Hulyaaaaa75 Kelebek1 ya bende sipariş verdim 21 eylul ulaşma tarhi diyo da siparişiniz tedarik sürecinde diyo ne demek bu nolcak anlamadm ya
Ayseayse5664 Elos benim bu gün geldi ili adet almıştım kumaşları gayet güzel fakat belirtmediği için biri koz biri erkek gelmiş
Ada24 Elos ben şimdi hördüm şimdi baktımda canım tek bir model var. Tek modelmisi yoksa kalmamışmı acaba?
Hulyaaaaa75 Ada24 tek model bide o gelmiyomus canm ellerinde ne varsa onu gonderiyolarms ben istedim yarn geliyo 2 tane istedim bir yengeme bir kendime gelsinler bakm yazarm nasl oldgnu
Hulyaaaaa75 Ada24 insallh cok merak ediyorum benm kizm olcak yengemn oglu oldu insallah bir mavi bir pembe gelrr 😍
Hulyaaaaa75 Mirvee tahmni verilen tarihte mi geldi aceba bide kumasi nasil bana 21 eulul de gelicek denildi aceba gelirmi bugun
sinifcianne Mirvee bana da bugun geldi kız gelmiş erkek bebeğim benim de değişim falan yapamıyor muyuz acaba?