Meyysaa Merhaba arkadaşlar bebeğim de kilo alımı olarak gelişim geriliği tespit edildi bunun için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz başına gelen oldu mu şuan 35+5 de 2059 kg
Sehersudi Meyysaa merak etme sağlıklı şekilde doğacak ve kilosu 3 ün üstünde olur zaten insallah. Sen canını sıkma. Karnındaki bebeğin kilosunu kimse bilemez. Bir milim bile yanlış ölçülse kilosu az görünür. Onu basen yanlış ölçüyorlar. Bir bakmışsın kilolu doğmuş. Yani zayıf diyip de kilolu doğan çok bebej var
Bebisiannesi Meyysaa 35+5te kontrol vardı süt kuruyemiş muz ve kaşar peyniriyle bir haftada 160 gr almış biraz da genetik bence doktor normal dedi
Fatmadrms Aynı şey bendede var hemde kiloları aynı senle bu cuma 37. Haftası olcak doktor perşembe sezeryan günü vercek
Yeliz6767 Benim bebeğim de 37+6 da 2487 gramdı 35+1 uyumlu dedi doktor genetik olabiliyor anneden veya babadan doğru ne kadar dikkat etsem de 1 ayda 300 gr anca almış süt kaşar peyniri yoğurt tahin pekmez çiğ kuruyemiş bunlar bebeğe kilo aldırıyor
Ankaraak Bende de aynı durum var 34+5 teyim gelişim geriliği dendi bebeğim 1900 civarı. Kan akışında direnç varmış. Bende hastanede yatıyorum durabilirse 37 ye kadar duracak bi aksilik olmazsa 37 de alacaklar
Elifasyaaa Nill2 merhaba 34+3 te kontrole gittiğimde bebegimin karın çevresinin geriden geldiğini söyledi doktorum bebeğim 2100 dü süt yumurta yoğurt ceviz falan yememi söyledi birde balık hapı verdi yememe dikkat ettim balık hapını kullandım 35+3 te gittiğimde bebeğim kilo almış 2500 kilo olmuş
Meyysaa Nill2 merhaba evet 😍 bir anda yükseldi şuan 39+5 2991 olduk 😅 doğumun başlamasını bekliyoruz artık
aslhankrhan94 Elifasyaaa 34.haftamda kontrole gittiğimde bebeğim 2300 dü. Doktorum gayet normal dedi. Size neden geriden geldiğini söylemiş ki?
Esrapkdm Asibel Elifasyaaa şuan 37 haftalık olduk persembe randevum var artık doktorum gün verir diye düşünüyorum sezaryan icin 35. Haftada kanamam oldu dogum basladi dediler ama dedigim gibi henüz 1500 kiloydu oyuzden durdurdular kilosunu persembe ogrenicez inş biraz daha almıştır
Elifasyaaa aslhankrhan94 bende anlamadım canım 34 haftada 2100 dedi karın çevresi geriden geliyor dedi 35 haftada 2500 olmuş gayet iyi dedi
aslhankrhan94 Elifasyaaa Ben anlamıyorum bu doktorları ya 🤔 Neyse sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🥰
Nill2 Meyysaa Sizede çoook çok sevindim 😌 bende böyle güzel haberler alırım inşallah. Sağlıkla kavuşun bebişinize