Bebekannesi333 yanlış anlama lütfen bak benim 3.doğumumda doktorum dedi ki seni masadan zor kaldırdım yanlış diyetler vs karın kaslarım erimiş yağlarla zor diktim dedi ilk 1 hafta zorunlu hep yattım zorunlu ihtiyaç hariç kalkmadım sonra topladım şuan oğlum 5 aylık hiç beklemediğim korunduğım halde şuan 7 haftalık gebeyim tam 1 sene sonra 3.bebeğime gebe kaldığım ay yine gebe kaldım şuan doktorum herşeyin sağlıklı olduğunu ve doğumdan korkmamam gerektiğini söyledi ama ağrın fazla olur ağır kaldırmak yasak dedi doğumun 15 dk değil 25 30 dk sürecek dedi ama bu benim işim dedi sen sadece kendine ve bebeğe dikkat et dedi eğer senin böyle bir problemin varsa çocuk 2.5 kg olduktan sonra zaten 37.haftadan itibaren sezaryen yapılabilir bebek kanala girmeden sağlıkla doğum olabilr bence nerde oturuyosun istersen bi muayene ol benim doktora yada hastaneyi ara doktora bağlanmayı iste durumunu anlat gel görüşelim derse imkanın varsa belki vesile olurum yardımcı doçent doktor kendisi tv kanallarına da çıkmışlığı var google dan aratınca görürsünüz