Mdilekk Yaa kızlar çıldırcam bu aralar gaz problemi olmaya başladı artık eşimden utanıyorum geceleri oluyor eşim bazen söylüyor yerin dibine giriyorum benden soğursa bu süreçte bu durumu yaşanan varmı 😅🤦♀️
Nskyhn Mdilekk hahahaha benim adım evde Recep İvedik 😂😂😂 ama ilk günden beri maden suyu tüketiyorum her gün son 1 aydır öyle büyük gaz problemim olmadı. Haftanız kaç ki
121 Mdilekk Merhaba 😊 Bende de olmuştu şimdi günde bir maden suyu tüketiyorum bana çok iyi geliyor hamilelikte her şey makbul sonuçta 🤣🤣
Deletedmom83940 Mdilekk valla eşimde kusura bakmasın önceden gaz problemi çok çektiğim için tutmuyorum maalesef eskiden büyükler bir osuruk dokuz doktora bedel demişler o sancıyı çok iyi bildiğim için geldiği zaman kasmam kendimi
Rabiaugur Mdilekk başlarda bende de çok oluyordu eşim kendisi ne zaman gelse salar hiç tutmaz hiçte çekinmez bende başlarda çekiniyodum ama sonradan bende alıştım artık rahat rahat salıyoruz 😂 maden suyu içiyorum bende son haftalarda o kadar fazla olmuyor zaten
Nskyhn Mdilekk bombacı miii🤭🤭 hahaha bebiş çok büyümüş senin oda yapıyor sana ama maden suyu tavsiye ederim😬
Nskyhn Mdilekk yok yahu aklına getirme hamilelikten olduğunu biliyorlar hem hep her şey güzel olacak değil ya 🤭😂
Deletedmom83940 Mdilekk gerçekten geldiği zaman tutmayın kendinizi çok kötü bişey bebekliğimden beri çekiyordum inşallah çocuğumda bana benzemez
Mdilekk Deletedmom83940 inşallah kimisindede Gaz çıkarma problemi oluyor feci sancı yaratiyormus bu durum
Mdilekk Rabiaugur ara ara oldu bi ilk zamanlar da yaşadım azıcık bu sprunu Bide bu aralar olmaya başladı gün içerinde olsa keşke gece oluyor 🤦♀️🤦♀️