dlrterzioglu Irem88- Dimi dimi bana da var gibi geldi ama doktorum sağolsun, sayesinde hevesler kursakta 😂
dlrterzioglu Irem88- Yok girmedim, çünkü bulunduğum ilçe de imkan yok, merkez de 2 saat uzak sıra bulamıyorum bir türlü 🤦🏻♀️
HaticeElmas Irem88- evet genelde öyle diyorlar ama doktorm kesin bişy söylemiyor o yzdn bende beklyrm bakalm sağlıklı olsnda
HaticeElmas ilaydaelcinn_1 banada erkek dediler detylıda bakalm 3 hafta snra tekrr gidecğm inşllh o zmn öğrenrm
Cananyildiz dlrterzioglu tam ortada pipi gibi sivri çıkıntı var ama bence baska doktora gidin haftası büyük yani 12 13 haftalarda değil ki
dlrterzioglu Cananyildiz Bende öyle yapmayı düşünüyorum bana da bariz pipi gibi çıkıntısı varmış gibi geldi acaba yanılıyor muyum diye burada paylaşıp fikir almak istedim, teşekkür ederim 🌼
Melekprenses dlrterzioglu ona bakarsan çok istisna bir durum o Ama eğer iyi bir doktorsa kordonu klitorisi pipiyi ayırt eder. Riske atmak istememiş bence. Bana klitorisi gibi geldi o uzun şey de kordon hayalet gibi çıkmış çünkü. Allah gönlüne göre versin tabi..