HaticeElmas dlrterzioglu merhaba bende 21 haftalğm hala cinsiyetni bilmiyorm doktorm kız diyor detaylıda erkek dediler sonra doktoruma gittm sordm erkek diyorlar dedim tekrar baktı kordondn göremiyorm diyor kesin erkek de demedi kız mı erkek mi hala bilmyorm hangisine inanacgmı şaşrdm
dlrterzioglu Cananyildiz Doktorumuz netleştiremiyor bende aynı şeyi söyledim 20 haftalık net olması lazım diye…
Cananyildiz dlrterzioglu tam ortada pipi gibi sivri çıkıntı var ama bence baska doktora gidin haftası büyük yani 12 13 haftalarda değil ki
Melekprenses dlrterzioglu aslında gayetbacak arası açmış ama doktorun anlaması lazımdı kapatıp göstermeye tamam derim de ama bence kız..
superstar_00 dlrterzioglu Daha önce erkek bebek ultrason kağıdını gördüm iki bacak arası belirgin pipi oluyordu bana 13. haftada erkek dedi bu kadar belirgin bir pipi sonradan degismez dedi 16.haftada kız dedi sonuç kız 😊
dlrterzioglu HaticeElmas İnsan neye inanacığını şaşırıyor gerçekten, Bacak arasında bişey var gibi ama anlayamıyorum doktor da net değil diyor, bulunduğum yerde detaylı da yok… 🤦🏻♀️
dlrterzioglu Melekprenses Bende öyle diyorum doktora 20. Haftası, bacak arasını gayet açmış… Doktor diyor ki nice kız dediklerimiz var ki doğuyor bi bakıyoruz erkek 😂
HaticeElmas dlrterzioglu ben detaylıya girdim erkek dedi ama doktormda kesin konşmuyor şaştm kaldm doktormda o kadr çok baktı ki kordondn göremyrm diyor ama çıkıntı faln yok dedi anlamdğm doktorm detaylıda erkek dediler ona rağmn o zmn erkektir demedi
dlrterzioglu superstar_00 Benimde hep ultrason resimlerimde pipi gibi kabarıklık var ama bende şaştım kıza benziyor deyince ama nasip işi hayıtlısı 😊🤍
Melekprenses dlrterzioglu ona bakarsan çok istisna bir durum o Ama eğer iyi bir doktorsa kordonu klitorisi pipiyi ayırt eder. Riske atmak istememiş bence. Bana klitorisi gibi geldi o uzun şey de kordon hayalet gibi çıkmış çünkü. Allah gönlüne göre versin tabi..
dlrterzioglu HaticeElmas Biz napalım şimdi, İnsaan heves ediyor bişeyler almak istiyor ama ne alacaksın 🤔
ilaydaelcinn_1 HaticeElmas Bizde de böyle kabarık bir görüntü vardı, kız bebek bekliyoruz 🌸 sağlıkla gelsin 🧚🏻♀️
HaticeElmas Irem88- evet genelde öyle diyorlar ama doktorm kesin bişy söylemiyor o yzdn bende beklyrm bakalm sağlıklı olsnda
HaticeElmas ilaydaelcinn_1 banada erkek dediler detylıda bakalm 3 hafta snra tekrr gidecğm inşllh o zmn öğrenrm
Irem88- dlrterzioglu cidden sizin ultrason görüntüsünde çıkıntı da var gibi ama bilemedim😅tecrübeli doktor bu pozisyondan anlar aslında
dlrterzioglu Irem88- Dimi dimi bana da var gibi geldi ama doktorum sağolsun, sayesinde hevesler kursakta 😂
dlrterzioglu Irem88- Yok girmedim, çünkü bulunduğum ilçe de imkan yok, merkez de 2 saat uzak sıra bulamıyorum bir türlü 🤦🏻♀️