Sema58 Kizlar merhaba, 22 haftalik hamileyim bu haftalarda midem ara ara yaniyordu ama dub beni sabah 8 e kadar uyutmadi sabah dr.sorarajmk gaviscon aldim cok yandikca iciyorum gaviscon kullanan var mi yada duydugunuz zararlari falan???
Hulyaaaaa75 Sema58 of ya aynısını bende cok cekiyorm bu sfer doktoruma soylcem bende gavısconu cok duydum bnde kullanıcam cok dara düştüğümde cnkü cok zor mide yanması
Miranalibozkurt Sema58 ben çok kullandım haftada bi şişe ama son zamanlarda o da fayda etmedi şimdi lansor mide habı kullanıyorum 3 gün felan idare ediyor.
Haticemustafa Sema58 bir zararini duymadim canm banda gaviscon verdi Zorda kalirsam dayanamicak kdr olursa oyle iciyorum ancak yoksa hic almiyorum bile
Epelinkiran Sema58 bana doktorum rennie duo şurup yazdı da şikayetim oldukca onu içiyorum iyi geliyo bana
momtobe8 Bn ara ara kullanıyorum doktor kullanabilirsin demişti bitkiselmiş. Ama süt de içeniliyorsanız mide yanmasına iyi geliyor. Birde bn gece yatarken iki yastık kullanmaya başladım yuksek olsun diye, biraz boynum agrıor ama yanma hissini azalttı baya.
Sema58 momtobe8 evet bende oyle yapmaya basladim valla yoksa hic uyutmaz bu mide ama iste sirt ustude yatmak zararli diorlar sola veya sag yatinca boynum cok agriyor
Bty7 Bende de arada oluyor çok rahatsız ediyor :( Bugün doktoruma söyledim eğer sıklaşırsa ilaç verecek.. süt iç iyi gelir dedi bir de sakız ve maden suyu denedim ben iyi geliyor hanımlar tavsiye ederim. Asitli içecek de sadece maden suyu içebilirsin dedi doktor onu da sordum bugün içiniz rahat etsin😄 Ve sağ ya da sol yatış dedi sırt üstü yatma dedi bunu da söylemiş olayım.. 😄
Luly Gavisconun hiç-bir zararı yoktur... 9. Ayimdayim 2 . Sisedeyim ... mide yanmalarim cok oldu ve gayet iyi geliyor.. doktorum rahatlıkla kullanmamı soyledi..kaldı ki kendim de saglikciyim.. keyiften ıcilmiyor mide problemi olanlar kullanabilir ..geçmiş olsun
Sema58 Luly tesekkurle4 ama 9.ayda 2 sise bence cok iyi ben bugun 2 kasik ictim bu gidisle haftada bir sise biticek daha 5.ayimda bakalim 🙏 tesekkurlerr 😊
EsraDabakzkal Sağıma yatınca mide sıvısı nın nasıl yukarı çıktığını bile hissediyorum yanarak. Ama solda rahat yatıyorum. Midenin şeklinden kaynaklı. Tabi ki yüksek yastık kurtarıcım oldu..
BerrinMercanKaraca Sema58 rennie duo daha iyi İyimi kolay etkisi hızlı gaviscon kullandım o kadar memnun kalmadım