butterfly4
Hiç üzülme kzum bebekler çok güçlü benim oğlum prematüre doğdu ve akciğerin de su toplaması vardı 28 haftalıkken doğum yaptım oğlum doğduğu zaman mosmor ve ağlamıyodu direk yoğun bakım ünitesine alındı boynunda her yerinde ve akciğerin de ödem doluydu .beyin kanaması seviye 2 iydi derken 2.5 ay kaldıktan sonra bı gün sabahı doktor aradı oğlunuzun durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dedi tabi eşimle biz ağlamaya başladık kefen bile düşündük çünkü 1 hafta oğlumun herşeyi kötüye gidiyordu artık isyan bile ettim niye ben diye? sütümü sağıp dolaba koymak o kadar zor ki oğluma emzirmeden dokunmadan aldılar ve 2.5 ay boyunca sadece 3 defa gördüm her yerinde hortum akciğernin olduğu kısımlar da hortum ağzında burnunda takiliydi ayaklarında iğneler.tüpler şeklinde akciğerin den suyu boşaltıyorlardi çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın işte doktor herşeye hazır olun dedikten sonra ağlayarak dua ettim bana doktor demiyodu tabi eşim doktorla konuşurken duyuyorum yada zar zor diyordu doktor üzülmesin demiş eşimde sütüm kesilir diye belli etmese de onun da bı kaç defa ağladığını görmüştüm. Evde eşimle iki yabancı gibiydik ölü gibi ben sütümü ne zaman sağıp dolaba koysam ağlardım esim destek oldu o konuda hakkını yemiyim.nasibi varmış Allah’ım bana bağışladı ertesi gün annesi gelip bebeği emzirebilir oğlunuz iyiye gidyo dedi yani anlattım ki bizde çok kötü şeyler yaşadık ama oğlum savaşıp kazandı 🧿🙏🏼💕 sakın üzülme bebekler çok güçlü inan bana♥️