Gorkemm snmhsnn valla bende beklemedeyim 38 oldum 2 haftadır çıkan sancı bugün çıkmadı bebeğin hiç gelesi yok anlaşılan daha çok beklemem inşallah ya ne açılma var ne kanalda ahh ahh
Gorkemm snmhsnn kilosunu da net söylemedi 3 kiloyu geçmiş gayet iyi dedi sadece 41 e kadar bekleriz gelmezse dedi 41 dolunca ilaçla müdahale ederiz dedi bende bilmiyorum artık bi doğsaydı hemencecik
sedroj SssenemmM ben de 39. haftaya girdim insan bi tedirgin oluyor doğsun istiyor. Doktor bir şey dedi mi
SssenemmM sedroj Çarşamba yatış Perşembe günü de suni sanciyla doğumu baslaticak ama normal olur sezeryana doner bilemem dedi suniden korkuyorum ama yapicak birşey yok Rabbim kolaylık versin
asuyalin snmhsnn ben genelde yürüyüş yaptım 6. Aydan sonra hep oturup tv izliyordum ayağa bi kalktım suyum geldi 😄 3 kilo doğdu kuzum
Yeliz6767 ilk oğlumu 40+1 dr doğurdum şimdi 2. Oğluma hamileyim yarın 39 haftalık oluyoruz bakalım ne zaman gelecek 😄
Bmom snmhsnn full müdahaleli normal doğum yaptım 39+2 de sadece 1 cm açıklıkla suni sancı verildi şuan aklım olsaydi asla yaptırmazdim sonuna kadar beklerdim o zamanlar hemen doğurmak istiyor insan ama bebekte sizde iyiyseniz bekleyin derim
snmhsnn Sinemnur55 ne güzel maşallah kaç kilo doğdu acaba 😍 bir de yürüyüş ev işi falan çok yapıyor muydunuz