Kasik agrisi uzun süren varmi bu haftalarda😐
34hafta
Sağ kaşık sağ kalçam felç 😬😬
YamurKarabulut bugün aşırı derecede bastırıyor bel agrisi rutin bir şekilde devam edio😩
Çatı kemiğim ve kasıklarım çok fena 😞
Erken Doğum olacağını sanmıyorum ya bebek büyüdüğü için baskılıyor... ama çekmek zor oluyor bazen 🙁
- Düzenlendi
@YamurKarabulut @Ravzam @MinikAdam oeki kizlar bebeginizin hareketleri nasil bnim bebegim cok hareketliydi ama bugün sessiz sadece bi yere toplandigini felan hissediyorum sosde durumlar nasil?
Prensinannesi valla kıduruyr şok oluyoruz her hareketinde 😂 ayy maşallah 🙈💙... ara ara öyle olur derler ama önemli olan 12 saatte 10 kez hissetmek
Prensinannesi biz maşallah fıldır fıldır 😍 ama her zaman aynı olmuyor bazen çok durgun oluyor ve bütün gün kasılmam oluyor, sağ tarafa bi toplanıyor göbeğim yamuluyor resmen 😂 sürekli kasılıyor gerçekten kasılmam olsa anlayamıycam sanırım 😞
Prensinannesi canım bazen hareket etmiomus gibi geliyor gece çok baslio hareketlenmeye uzun süreli hareket etmezse doktora git bnce
YamurKarabulut ben bu on kezi anlayamıyorum pek. Gün ıçinde on ayrı kez hareketi mi yoksa bir seferde on hareket de sayılır mı ?
ayseburcu onu bende sormuştum arka arkaya vurdukları da 1-2-3 diye sayılıyormus...gün içinde çok harekli işen sen ya da çok yorgunsan daha az hissetmende normalmiş
Korkutmak gibi olmasın ama ilk bebeğimi bu haftada doğurdum☺
Merwishozzy erken Doğum riskin var mıydı ki
Merwishozzy korktum🙄kuvezde kalmismiydi kaç kilo idi ozman bebeginiz
2.200 doğdu ve küveze girmedi. Hatta sarılık bile olmadı.🙂