Deniz2961 sadece tek basına bulgu bı anlam ıfade etmez dımı.bende bugun gittim banada aynısını söyledıler ilk hamıleliğim ve gercekten cok korktum
Ayrıntılı ultrason da kalp parlaklığı
ikizlerimveannesi tek basına bulgu olunca bı anlamı oluyo mu sonucta ense kalınlığı falan benım hersey normal cıktı bırtek kalpte parlaklık var dedi doktor
- Düzenlendi
Hatiiiiicceeee aynen cnm oyle dedi sonradan da gecti şukur
Hatiiiiicceeee doktor da tek başına bir sorun oluşturmaz dedi kalbine damarlarına baktı iyice geçer dedi
Mrblar arkadaşlar benimde bebeğimin kalbinde parlaklık çıktı tekbalına bi bulguydu hatta yabancı ülkeye test gönderdik şükür iyi çıktı ilerleyen haftalarda gecebiliyormus hiç üzülmeyin
Gullsenn valla ileride bile bazen gerilık yasamadım skur
Selcukmine canım bizim bebeğimizdede vardı sebebi down olabilir diye bizi o kadar korkuttu ki doktorumuz farklı bi doktora gittik her bebekte olabilen bişey damar kalınlaşması veya incelmesi olabilir dedi o gittiğim doktor geçebilir geçmezse doğumdan sonra tedavi edilir dedi bizi rahatlattı 24+6 da kontrole gittik ve geçmişti çok şükür geçiyor yani
Ayseakyl inşallah canım bizimkide öyle olur doktor bizede korkmayın geçer dedi ama ben çok vesvese yaptım
Aynı durumla biz de karşı karşıyayız 19+2 de dr kalpte parlaklık var tümör galiba dedi oradan Prof a yönlendirdi o da baktı aynısını söyledi fetal mr çekildim amniyosentez oldum genetik için kan verdim ve bunların hepsini özel yaptırdım maddi açıdan biraz yüklendik. Genetik işin alınan kanın sonucunda kanda pıhtılaşma çıktı onun işin iğneye başladım. Amniyosentezden sonuç bekliyoruz haftaya belli olacak dediler. Her gittiğiniz dr korkutuyor. Daha ilk Gebeliğim şuan 22+3 deyiz. Her gün dua ediyoruz inşallah her şey geçer diye.
MelekDirlikli ikili testin nasıl çıktı acaba orda herşey normalmi
Damla94 normal canım
Ayseakyl gitmiş olduğunuz dr ismini alabilir miyim sizden? Böyle durumla karşılaşan dr a görünmek istiyorum.
Deniz2961 bu bahsetmiş olduğunuz dr un adını öğrenebilir miyim acaba? Ve hangi ilde olduğunu.
umarim icinizi bi parca rahatlatirim cunku ne hissetiginizi ne yasadiginizi cok cok iyi anliyorum benim bebegimde de vardi kalp parlakligi ayrica bagirsak parlakligi doguma kadar da gecmedi ayrica ama cok sukur 4 aylik kuzum saglikli sizde saglicaklar kucaginiza alin insallah🙏🏻
MelekDirlikli manisa soma medigun hastanesi ibrahim bey