Selcukmine Ayseakyl inşallah canım bizimkide öyle olur doktor bizede korkmayın geçer dedi ama ben çok vesvese yaptım
MelekDirlikli Aynı durumla biz de karşı karşıyayız 19+2 de dr kalpte parlaklık var tümör galiba dedi oradan Prof a yönlendirdi o da baktı aynısını söyledi fetal mr çekildim amniyosentez oldum genetik için kan verdim ve bunların hepsini özel yaptırdım maddi açıdan biraz yüklendik. Genetik işin alınan kanın sonucunda kanda pıhtılaşma çıktı onun işin iğneye başladım. Amniyosentezden sonuç bekliyoruz haftaya belli olacak dediler. Her gittiğiniz dr korkutuyor. Daha ilk Gebeliğim şuan 22+3 deyiz. Her gün dua ediyoruz inşallah her şey geçer diye.
MelekDirlikli Ayseakyl gitmiş olduğunuz dr ismini alabilir miyim sizden? Böyle durumla karşılaşan dr a görünmek istiyorum.
MelekDirlikli Deniz2961 bu bahsetmiş olduğunuz dr un adını öğrenebilir miyim acaba? Ve hangi ilde olduğunu.
pembedamlasakizi umarim icinizi bi parca rahatlatirim cunku ne hissetiginizi ne yasadiginizi cok cok iyi anliyorum benim bebegimde de vardi kalp parlakligi ayrica bagirsak parlakligi doguma kadar da gecmedi ayrica ama cok sukur 4 aylik kuzum saglikli sizde saglicaklar kucaginiza alin insallah🙏🏻
Neslihan16 Selcukmine Detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ? Ve özel de ekstradan ücret alınıyor mu ?
Selcukmine Ayseakyl Neslihan16 canım ben 3 kere yaptırdım detaylı ultrasonu 2 kere özel yaptı ama her zaman muayene olduğum doktordu almadı ek bi ücret bir kerede devlette yaptılar
EbruAA Bizede aynı şeyi söyledi ayrıntılı yapan Prof.Kendi Dr umda normal her bebekte olabiliyor dedi.Ek bi tetkiğe gerek duyulmadı.Bizde ultrasonla takip Yapacağız bakalım inşallah ilerleyen haftalarda kaybolur
buket_k Merhaba kızlar. 22 haftalık hamileyim. Ben de bu hafta detaylı ultrasona gireceğim. Muayene yaklaşık ne kadar sürüyor bilgi verebilir misiniz?