Mavidunyamm Sumeyyeysldg devlet hastaneleri ultrason resmi vermiyor muayene olunca bile şükredin bence o kadar ilgisizler çoğu yer 🤷🏻♀️
Sumeyyeysldg Mavidunyamm aynn öyle malesef . Bidefa kendi tekefonumdan çekmiştim fotosunu o kdar. Sanırım yine öyle yapacağım
Mavidunyamm Sumeyyeysldg ben ekrandan çekebilir miyim diye sordum azarladı beni valla o günden beri gitmiyorm devlete
Deletedmom7373700 Sumeyyeysldg ben devlette gittiğimde üç seferinde de verdi doktorlar ben istemeden. 3. Sefer girdiğimde benden önce başka bir kadın vardı ona vermedi mesela. Niye bilmiyorum. Muayene etti. Tam kalkacaktım kalkma fotoğraf vericem sana dedi hatta.
Aytiii Deletedmom7373700 şanlıyız😊 bende de veriyor hep..hatta gördümü tanıyor beni😊 ama sürekli aynı doktora gidiyorum ve bud ahoşlarına gidiyor
Sumeyyeysldg Mavidunyamm yok benim doktor sağolsun ekranı dondurmustu tabi çekebilirsiniz demişti ama öyle azarlasydi bende bidaha o doktora gitmezdim en azindan
ktnzehra49 Sumeyyeysldg başka yerlerde nasıl devlet hastaneleri bilmiyorum ama muşta vermediklerini biliyorum üç defa gittim vermediler özel kontrollü olduğum için pek önemsememiştim