Aysh89 Aysenur3112 evet cnm erkek yeni başladı bu ağrılar 1,2 hafta oldu yani önceden bel ağrım vardı o biraz hafifledi şimdi bu ağrılar bir kapak bile sıkıysa açamıyorum oysa önceden açardım parmak ağrılarımdan
Aysenur3112 09Zeynep09 ağrılarınız nasıl bende 33 haftadayim karnımda ağrı var ama ne ağrısı tam bilmiyorum idrar yapamayınca oluşan ağrıya benziyor benimki 😂
09Zeynep09 Aysenur3112 Benim kimler yalancı sancı belli belime karnıma vuruyo arda sırada düzenli degil ikinci hamileligim ondn biliyorum
Aysenur3112 Cennet-Kokulum ilk bebeğin cinsiyeti neydi rabbim hayirlsiini versin inşallah kalbinden geçeni benim oğluşum olucak inşallah
Cennet-Kokulum Aysenur3112 Erkekti. Amin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻💖 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕
Betiiiiiii Aysenur3112 doktorum onunla alakali bisey soylemedi 36. Haftada kontrolumuz var belki o zaman gireriz. Cok sukur riskli bi gebelik gecirmiyorum o yuzden gerek gormedi heralde 🤷🏼♀️
Mehmet_fatma 29+4 zor geçiyor biraz .sabah mide bulantısı tekrar başladı bebek gece gündüz çok hareketli ve kasıyor kendini 😊😀. aşırı lavoboya cikiyorum
1biranne1 Aysenur3112 8+0 haftalığız sabahları biraz bulantı oluyor ama sonra geçiyor onun dışında şimdilik çok iyi gidiyor 😁