zdmrmrv
Ne kadar güzel tek tek yazmışsınız her aşamayı çok ama çok teşekkür ederim❤️
Umarım bu sıkıntılı günler geçer biran önce ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Orkun hocayı öyle bir anlatmışsınız ki görmeden sevdim kendisini😁
Benim durumum tam bir kaygı bozukluğu durumu. Tabii yaşadıklarımdan kaynaklı. Geçen yıl 24. Haftada bebeğimi kaybettim. Her şey yolundaydı ve bir anda suyum geldi. Mesela o zaman serklaj diye bir şey olduğunu bilmiyordum. Belkide ihtiyacım olan tedavi oydu. Bu sene o hataya düşmek istemiyorum. Takibinde olduğum doktora çok güvenmiştim ama güven tedbire engel olmuş olabilir mi diye düşünmüyor değilim. İşler kötü gittiğinde o çok güvendiğim doktor yanımda değildi. Bu çok ama çok can sıkıcı. Bu hamileliğimde özellikle bir kaç doktorla ilerleme kararı aldım. Bakalım nasıl olacak😔
Hamilelik başlı başına stres. Bir de böyle aksilikler olunca iyice işin içinden çıkılmaz oluyor. İlk haftalarda lekelenmem çok oldu, duphaston kullandım. Şimdi lekelenmeler bitti ama tedbir amaçlı progestan fitille devam ediyorum.
İnşallah her şey hepimiz için yolunda gider.🙏🏻Orkun beyden yana ümidim çok. İnşallah bizim içinde iyi olur💕