kuzeymomss 220821 normal doğumda gün soran da ilk defa duydum saçmalık yani 39+4 şuan normal doğum bekliyorum ama yarın kontrolüm var son günüm 19 Mayıs doktorum beklemek istemiyor sorun oluşmasın diye eğer 2 güne kendi gelmezse suni ile deneyip olmazsa sezaryenle doğum olucak herşeyin hayırlısı kimseye takılmayın
EmirinBusrasi 220821 bende seninle aynıyım kuzum 38+1 bizimkide normal doğum olacak ve gün falan verilmedi verilmezde zaten o ne saçmalık öyle 😄 doktorum sadece tahminde bulundu mayıs sonu gibi demisti ee zaten mayıs sonuda 40 haftalik oluyoruz.😄 insanlara bakma sen kafayı yemişler. İnşallah bu hafta dogururuz da kucağımıza alırız bebisleri 🥰😍
Burceee Gün verilmesinden kasıt şu olabilir, bebek gelmezse eğer suni sancıyla doğumu başlatma kararı alabiliyor doktorlar. Bana yarın için yatış verdi, önce normal doğumu deneyeceğiz suni sancıyla, olmazsa sezaryen.
220821 Tugceonur ben sezaryen için gün alıp gününden önce doğuranları da gördüm normal diye gidip son anda zorunlu sezaryene alınanları da gördüm hiçbir şey kesin degıl ki
Tugceonur 220821 öyle tabiki ben 9 cm açıklık ile bebeğim yüzü karnıma baktıgı elleriyle geldiği için normal doğum yapamadım mesela taşikardi oldum doğum sırasında tansiyonum yükseldi bebeğim ve benüm daha fazla hayatımı riske atmak istemediler acil sezarayan alındım hemen yani o kadar suni sancıyı o kadar acıyı boşa çekmiş oldum ki bebeğimde riske girdi kanala kafası şıkıstı aylarca fizik tedavi gördü
Deletedmom_33 220821 İkizizmin sancısı vs olmazdı suni sancı için gün verileri genelde ama oda 40.hafta da ilk yigenim ve ikincide aynısı oldu. 3.ler zaten ikizdi.