urazmoms doğdu ve doğduğu zaman masallah annesi çok sağlıklı doğdu denildi ama eve geldikten sonra 1 hafta geçti ve anladım bi tuhaflık var sürekli doktora götürdüm çocuğum çok hırıltılı nefes alıyordu ama herkes birseyi yok dedi burnunu temizle geçer dedi doktorlar bu süreçte 3 aylik oldu kızım bi sabah kalktım kızım cok fazla hırlıyordu emzirmeye çalıştım emmemedi bende burnuna bi damla burunu açan sudan sıktım sıkmaz olaydım çocuğum elimde morarmaya başladı hastaneye yetistigimde simsiyahti çocuğum hala kafasının o siyah oluşu gözümün önünde sonra kendine getirdiler ve zatürre olmuş dediler yogun bakıma girecek tamam dedim iyi olsunda yogun bakıma girdi doktor 3 güne çıkar dedi ona da tamam dedim sonra eve geldim gece saat 2 gelin ters giden bisey var simayı kaybedebiliriz o gün dünyam başıma yıkıldı hastaneye gittik kızımın yanına girdim yanımda kalbi durdu sinir krizi geçirdim sonra kendine getirdiler sabaha kadar bekledik nasıl sabah oldu bi bilseniz profesörler geldi kamera soktular içine meğer kalp damarları soluk borusu dolanmış 400 gramlık bi bebegin soluk borusu kadar açıklık kalmış yavrumun nefes borusunda sonra başladık ameliyatlar işlemler bronkoskopiler derken tam 7 ay yoğun bakımda kaldı yavrum bu süreçte neler çektim Allah biliyor sonra da dayanamadı meleğim uçtu gitti acılar ona ağır geldi artık. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama çok doluyum