Irmakelizim06 tugbaninmucizesi portakal migroslarda var hiç kaldırılmadı :) yaz boyunca tezgahlardaydı
tugbaninmucizesi Irmakelizim06 bilmiyorum valla hic bakmadim oralara esime söyledim oda pazarci hemen hal den bulmuştu ilk çocuk ilk aserme olunca hemen buldu 😂
Irmakelizim06 Selocan rüyanda yiyosun aklından çıkmıyo o derece bende ayva aşeriyorum ağaçta yeşil ayva bulduk yedim ama sarısının yerini tutmadı tabi mideme oturdu :( bekliyorum çıkmasını
Selocan nisanisa geçenler bende buyudugum evin bahçesinde çok güzel bi kayısı vardi onu yedim. Hemde ev sahibinden korkarak kizardi çünkü.. Ama uyandım aklimda yoktu. Geçen annemle konuşurken aklıma geldi. Öyle aklimda yoktu oysaki. Buda mı Aserme oluyo
nisanisa Selocan sanırım evet her gördüğüne a bunu canım çekti a şunu yicem demek pis boğazlik olur bence 😅😅 benim nadiren oluyo ya rüyama giriyo ya da kokusu burnuma geliyo aklımda yokken
nisanisa Selocan bi de şöyle bişey duymuştum geçenlerde hamileyken aşerdiğin bişeyi doğum olana kadar unutamiyomuşsun vücut istiyomuş ta ki yiyene kadar
Irmakelizim06 nisanisa evet o var ablam yurtdısında erik burda çıkmıştı orda yoktu hergün internetten erik resimlerine bakıyodu yiyemeden doğurcam heralde diyodu hergün aklındaydı :))