tugbaninmucizesi Zeynepkizilgul bende yaz ortasinda portakal asermistim geçende balığın yanında ayran aserdim ama esim vazgeçirdi 😂
nisanisa Zeynepkizilgul turp değil de ıspanakla portakal çok aşerdim kışı bekliyorum kaç ay oldu hala aklımda yok böyle bişey artık çıktığı gibi yicem 😊
Irmakelizim06 tugbaninmucizesi portakal migroslarda var hiç kaldırılmadı :) yaz boyunca tezgahlardaydı
tugbaninmucizesi Elcnerdgn esim pazarci hal den bulmuştu sagolsun 5.haftamda asermistim simdi 16+2 olduk😊
nisanisa Selocan ben bişey aşerince hiç görmememe rağmen ortalıkta olmamasına rağmen kokusu burnuma geliyo çok tuhaf ama böyle oluyo ya da hiç aklımda olmayan seyi rüyamda görüyorum bende hala anlam vermiş değilim
Irmakelizim06 Selocan rüyanda yiyosun aklından çıkmıyo o derece bende ayva aşeriyorum ağaçta yeşil ayva bulduk yedim ama sarısının yerini tutmadı tabi mideme oturdu :( bekliyorum çıkmasını
nisanisa Zeynepkizilgul bulurum eninde sonunda 😊😊 belki de vardı gözüme çarpmadi dicem ama ilk baharda da cekirdeksiz üzüm aşermistim aşermeyi de geçti bildiğin rüyamda gördüm elime almışım güneşe doğru tutuyodum sonra bekleki cekirdeksiz üzüm çıkıcak gördüğüm gibi almıştım hemen
Anneyim6 Sil12 bende 24 haftalık oldum aynen sizin gibi hiç aşermedim ama bazen sırf naz olsun diye eşimden bulanmaz şeyler istiyorum onun gidip saatlerce arayıp bulması çok hoşuma gidiyor kendimi şımartıyorum fırsat bu fırsat diyerekten 🤭🤭😁
Selocan nisanisa geçenler bende buyudugum evin bahçesinde çok güzel bi kayısı vardi onu yedim. Hemde ev sahibinden korkarak kizardi çünkü.. Ama uyandım aklimda yoktu. Geçen annemle konuşurken aklıma geldi. Öyle aklimda yoktu oysaki. Buda mı Aserme oluyo