Nurhan88 Kızlar başına gelen varmı neden oluyordur 33 haftalık hamileyim ayaklarım aşırı yanıyor sürekli soğuk bir yere koymak istiyorum çok rahatsız edici neden oluyordur
AUmmu Nurhan88 36. Haftaya girdim, benimde yanma şişme ve ağrı oluyor , tuzlu suya sok ayaklarını çok iyi geliyor
yeliz007 Nurhan88 Bende 33. Haftadayım canım cayır cayır yanıyor normalde çorapsız asla gezmedim ama 1 haftadır giymiyorum 😀
Pineapplee Nurhan88 benim de bir bilgim yok ama çok mu şekerli şeyler yiyorsunuz acaba ondan olabilir mi
annesinin_beybisi Nurhan88 beslenmene dkkkat ediyor musun . şeker de yanma yapar hele yatmaya yakın asla birşey yeme .
Nurhan88 annesinin_beybisi çok iştahım yok mecbur olmasam günlerce yemek yemek aklıma gelmez neden oluyor anlamadım çok yanıyor ama
Nurhan88 Dilarakr gerçekten insan çok rahatsız oluyor daha önce ki hamileliklerde olmamıştı bunda olunca bir sıkıntı varmıdır acaba dedim
Beyzossb 27 haftalığız bende öyleyim ayakkabı çorap giymek istemiyorum yanıyor ayaklarım nemlendirici sürüyorum sürekli. Gece de ayaklarım hep dışarda uyuyorum
Nurhan88 Zozan-harman geçmiş olsun canım şeker yoktu ama yeni çıktıysa bilemiyorum tansiyonumda düşüktü artık yükselmeye başladı