Emelnur İstanbul’dan Sivas’a taşınıcaz Sivas’ın iyi ve kötü yanları neler ,ev bakıcaz en güzel yeri (muhiti) neresi , özel hastanesi nasıl iyimi (dogum için)... İstanbuldan ilk kez taşınıcam ailemden arkadaslarımdan uzak olucam acıkcası moralim bozuk dogumum İstda olamıcak maalesef (36 haftadan sonra ucaga binmek yasak) doktorumada devam edemicem orada doktor ve iyi bi hastane (özel) öneriniz varmı ...
Tostosunannesi Emelnur Canım merhaba sivasta oturuyorum ben yardimci olurum elimden geldigince her konuda 🤗
Ahsennn Emelnur ben sivaalıyıö medikana hastanesinde Keriman hanım var kesinlikle ona git çok memnun kalacaksın
kfulya1905 Emelnur Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi hem devlet hem de odaları tek kişilik.. Temiz ve güzel bir hastane canım. Bende sivastan istanbula geldim doğum için :)
Emelnur Tostosunannesi tskr ederim cok ilk kez İst’dan baska bi yere tasınıcam hamilelik hormonlarımda eklenince üstüne iyice sulugöz oldum :((
Tostosunannesi Emelnur Normal tabii zaten bi sehirden baska bi sehire gitmek zor oluyo😑 Bende sivasliyim ama 7 yildir mersinde oturuyodum ailemle evlenince buraya geldim 5 aydir burdayım 🤗 Merak etme yaşanacak bi sehir
Emelnur Hic bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz 2 yıl orda yaşıcam ev bakmaya gidicez bi iki haftaya Numune hastanesine cok uzak olmayan ama iyi semti neresidir
Tostosunannesi Emelnur Numune hastanesi devlet hastanesi kardesler mahallesi olarak geciyo cevresi evleri biraz pahalı ama imkanlar dahilinde ulaşılabilir hastaneye uzak degil yani
Emelnur Tostosunannesi Sivas kangal köpegini biliyorum bi de kışları cok kuru sogukmus baskada bilgim yok:(
Emelnur Tostosunannesi numune hastanesi merkezdemi oluyo iyi bi muhit yani o bölgeyimi öneriyosunuz daha iyi yeri varmı öneri olarak
Tostosunannesi Emelnur Evet kışları çok soğuk canım ama eski kışlar kalmadı bide evler doğalgazlı pek hissetmiyoruz
Emelnur Numune hastanesine uzak olsun istemiyorum oturcagım evin fakat dogum için bildiginiz iyi bi özel hastane varmı
Tostosunannesi Emelnur Canım 2 tane özel hastane var birisi medicana numune hastanesine uzak sayılmaz biri de gültepe hastanesi ben gültepeyi tercih ediyorum 🤗
Tostosunannesi Emelnur Komşuluk çok iyidir avmsi standart bi avm çarşısı da karışık degil hemen öğrenirsin 🤗
Tostosunannesi Emelnur Rica ederim ne demek 🤗 Baska sorun olursa instagramdan ulasmak istersen yardimci olurum
Emelnur Tostosunannesi carsısı ve awmsi numune hastanesine ve medicanaya yakınmı yürüyerek gidilcek mesafelerdemi
Tostosunannesi Emelnur Yok hayır çarşısı biraz daha yakın ama otobus şart. Avm de yakın değil yine otobüs şart. Açıkçası burda hep otobüs sart