sunset_momy Beyza_beratinannesi27 aa bak sizin muayne ücreti çok uygunmuş kent hastanesinde. Ben 250₺ veriyorum. Detaylı yaptırdınız mı onu hangi hastanede ne karara yaptırdnz
duruyildizz BusraAltiok benimde 23+1 Ankara☺️ Hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben genelde geceleri ve sabah kalktığımda fazla sert değil
Nazzsahann Ebru5553 şimdilik iyiii havalar baya iyi ama 10 gün içerisinde artık yanmaya başlar maalesef sıcağa denk geldim ama temmuz da fln memleketim Maraş elbistana gideceğim o yönden içim birazcık rahatliyorr😥😂cinsiyetiniz erkek🥰
Ebru5553 Nazzsahann En iyisini yaparsın sıcaklardan biraz daha uzağa gitmiş olursun 🥰 bizimde erkek 🥰
Nehir-Poyraz Ebru5553 yaaa hayırlısıyla gelsinler de napalım 😁 benimde hipertansiyon ve epilepsim var o yüzden doktorlar genel anestezi ile sezeryan diyolar başka türlüsüne izin vermiyorlar 🤷🏻♀️
Ebru5553 Nehir-Poyraz Aa çok geçmiş olsun olsun canım İkiniz içinde En sağlıklısı öyleki doktorun sezaryen diyor sağlıklı olunda Normal sezaryen gark etmez 🥰🧿
Ebru5553 gorky Amin canım İnşallah 🙏 Hepimiz sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏
Nehir-Poyraz Ebru5553 sağol canım çok teşekkür ederim. aynen öyle canım sağlıklı olsunda yeterki nasıl olduğu fark etmez ❤️
Ebru5553 Merel Aa Allah bağışlasın 🥰 Benimde bir oğlum var bu ikinci inşallah sağlıklı olsunlarda elbise falan alınır zamanla
Beyza_beratinannesi27 @sunset_momy kent hastanesinin fiyatı uygundu Ewet ama pek memnun kalmadım o yüzden size sordum bu aydan sonra başka bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum 😊
sunset_momy Beyza_beratinannesi27 bende muayne ücreti uygun diye kente gitmeyi düşünüyordum aceba neden memnun kalmadınız doktorunuz kimdi
Matmazelss Ebru5553 evet çok zor eşimden başka kimsem yok burada 🙇🏻♀️ Artık bebişimin gelmesini bekliyorum 🥰
Beyza_beratinannesi27 @sunset_momy 2 tane var zaten Bi bayan bi erkek ben Ali beye gittim ya baktı ilgilendi ama çok az sürdü ben soru sordukça cvp verdi o kadar
Beyza_beratinannesi27 @sunset_momy sefaköy rumeli bide sefaköy medipolde iyi doktor varmış rumeli daha uygun medipole göre ben detaylidan sonraki ay oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet 😊
sunset_momy Beyza_beratinannesi27 Sefaköy Rumeli muayne fiyatı ne kadar aceba daha önce hiç gittiniz mi bilginiz var mı
glbhrx Beyza_beratinannesi27 hangi doktorlar iyiymiş ücretleri ne kadar acaba? Bende küçükçekmecedeyim.