Matmazelss Ebru5553 evet çok zor eşimden başka kimsem yok burada 🙇🏻♀️ Artık bebişimin gelmesini bekliyorum 🥰
Merel Ebru5553 Aleykum selam erkek canim.. Ama bir kere bakildi ben kağıda yazilmasini istedim icim bir diyer echo da ona bakilmasini istiyorum.. Erkek se elbise almam lazim bir tane kizim var cunku onun elbiseleri olmaz
Ebru5553 gorky Selamlar İzmite 🙋♀️ detaylı ultrasonu yaptırdını mı cinsiyeti nedir 🥰 Sağlıkla gelsin
gorky Ebru5553 Bugün gidiyorum detaylıya . Cinsiyetimiz kız 😊Amin inşallah . Sizede rabbim oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Ebru5553 Merel Aa Allah bağışlasın 🥰 Benimde bir oğlum var bu ikinci inşallah sağlıklı olsunlarda elbise falan alınır zamanla
Emedko Eliferimm Başta Acibademe gidiyordum Ceren hanıma . Ama bize çok uzak kalıyor ilçede oturuyoruz . 2 saat sürüyor nerdeyse . Bize daha yakın diye Polatlıya gidiyorum artk cnm
sunset_momy Beyza_beratinannesi27 aa bak sizin muayne ücreti çok uygunmuş kent hastanesinde. Ben 250₺ veriyorum. Detaylı yaptırdınız mı onu hangi hastanede ne karara yaptırdnz
Ebru5553 gorky Amin canım İnşallah 🙏 Hepimiz sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏