Sareeee Royem62 bnmde 20 sinde bir haftadir adet olucak gbi kasıklarimda agri var akintim yok denecek kadar az bakalim nasip
melikeq_ Royem62 Belirtim Yok 25 Mayıs İnşallah Rabb’im İsteyen Herkese Hayırlısyla Sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Royem62 Babykuzucuk 9 gün var kuuzm aslında belirti hissedenler de var ama yine de tam emin olmakk için benim gbi sende bekle kuzum istersen 🌼
Royem62 Matmazeldecourton hayırlısı olsun kuzum bazen hiç belli olmuyor böyle şeyler tutundu mu sıkı sıkı tutunuyor bazen 🎈
Htc3866 Matmazeldecourton benim de migrenim var canım ağrı kesici falan almıştım iğne de olmuştum korunmadigimiz için vicdan azabı çekiyordum ama baş ağrısı çok fenaydı beş altı gün sonra dört haftalık gebe çıktım şimdi 5+2 deyim sıkıntı yok kese göründü iki kez migren atağı oldu acilde serum takıldım birinci gebeligimde böyleydi kendime çok üzülüyorum
Royem62 Benim de sadece bel ve adet olcak gibi ağrılarım var ama bir kaç aydır sürekli bunu yaşıyorum galiba üşüyorum o yüzden bende kararsızım ne hiisedeceğimden 6 gün var benim de
Matmazeldecourton Royem62 inşallah gönlümüzden geçen olur bi yandan çok hevesleniyorum bi yandan üzülürüm diye korkuyorum 🌸