Reyhan35 Sizde aynı sorunu yaşıyorsanız gelin sohbet edelim biz 38+0 olduk sancılarım oluyor kasılmalar çatı ağrısı bebeğin sert hareketleri uyutmuyor siz neden uyuyamıyorsunuz
Gammmzee Reyhan35 36+5im 1i geçiyordu zorla uyudum 3te tekrar uyandım yine uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor 😔 doğum mu yaklaştı anlamıyorum
Mrvnehir208 Reyhan35 ayni şeyleri yaşıyorum arada acile gitmek zorunda kalıyorum aşırı bir kaburga ağrısı da çekiyorum benimde 8 aylik bebegim su saat olmuş uyku harammmm
Aysegulada Gammmzee ayaklarımın altı sureklı yanıyordu benımde ınternetten baktığımda vitamın eksıklığinden olabilceği yazıyordu özellikle gece yatarken asla ayağımı kapatamıyordum 40.haftadayım hala doğurmadım doğum yaklaşmasıyla ilgisi varmıdır bilemedimm
Reyhan35 Gammmzee bende öyle düşünüyorum bugün her zamankinden farklı kasılmalarım var cuma günü sezaryen doğuma gidicem ama sanki beklemicek korkuyorum
Quadera Bende 38+0 dayım ağrıdan değil de nefes alamamaktan uyuyamıyorum. Burun tıkanıklığı beni bitiriyor
Reyhan35 Mrvnehir208 ben gitmiyorum öyle herşeyde acile doktoruma yazıyorum ama bugün yazmadım devam ederse yarın aricam ama
Mrvnehir208 Reyhan35 anladim canim benimki farkli ozaman çünkü çok şiddetli ağrılarım oluyor iki çocuğum var onlara yemek bile yapamaz duruma geliyorum
Askiletotomsu Reyhan35 doğum ne zaman canım Gün aldık diyordun sanki Karıştırdım mi ? Temizlik yapıyorum bende Eşim geceden gelecek yani yarın gündüz yapamam
Reyhan35 Askiletotomsu doğru canım cuma doğum inşallah ama benimki beklemicek gibi böyle devam edersek yarın bi gidicem bakalım kolay gelsin sana da 🥰
Askiletotomsu Aysegulada epiduralli normal doğum yaparsın insallah canım endişelenme Acilman var miydi