Alttan muayene oldum doktor normal doğum için bi engel yok dedi fakat sancısından korkuyorum o zaman epidural olabilir dedi ama nasıl oluyor bu şekilde doğum yapan var mı ?
    canım acılman ve sancıların cok arıttıgı zaman eğıdural yapılıyor ama okdr dayandıktan sonra en son ana kadar beklıceksın sonrasında da hıc gerek yok tabı sen blrsn gene
      ElifMehmetHanerli dün bende doktorumdan epudral istedim ağrılarımı azaltsın dedim sonradan yaşayacağın yan etkileri biliyor musun dedi🙈 Bilmiyorum dedim z😂😂 kabul etmedi eğer kaldıramazsan veriririz dedi o kadar rahattı yani
        Tuba704 hımmm ama ben adet sancısına bile bayılıyordum önceden ki bu onun kaç katı bayılıp kalırsam diye korkuyorum acıdan 🙈
          4 cm acikliktan sonra yapiliyor. Yurtdisindaym burda hemen hemen herkes epiduralle dogum yapiyor benim eltilerim de epiduralle dogum yaptilar cok rahatti diyolar yani bi yan etkileride olmamis. Illa bunyeden bunyeye degisiyordur bilemem tabi ama bende epiduralle yapicam insallah kismetse. Ben tavsiye ederim şahsen cok kişi taniyorum epiduralle dogum yapip cok rahat olan yani. Hissediyosun ama sadece sancilarn kesiliyor okdr.
            ElifMehmetHanerli 😄 Bayılanı hiç duymadım benimde aşı eşiğim düşük diplerde yani iğne batsa saatlerce ağlarım😂 Ama tek düşüncem gücüm tükenirse öyle de böyle de katlanacağız 1 günlük ve mutlu son 🙈🙈 napalım