Defnemomm Ozlemyeni evet benimde öyle bu haftalarda biraz daha zorlanıyorum oysa okadar karnım da yok ama çorabımı zor giyiyorum maske takmayı seviyorum yanaklarım fazla ortaya çıkmasın diye 🤣
Defnemomm acemianneee_31 Allah razı olsun Allah yardımcın olsun çok zor aile herşeydir şuan annem benimle birlikte kalıyor Allah ondan razı olsun. Babam öldükten sonra onu yanıma aldım bırakmaya da niyetim yok inşallah çocuğuna annene bi an önce kavuşursun sende❤️
Defnemomm aysenur_23 Allah razı olsun valla şuan en zoru isim geliyor bana herşey hazır birtek isim yok dışarıdan çok fikir geliyor ama maalesef hiç biri hoşuma gitmiyor
Defnemomm Anil_Aras35 bel ağrısı ilk başlardan beri var bende inşallah geçer sizinde herşey kolay olur inşallah hepimiz için sağ Salim kucağımıza alırız
Aydogdu2 Defnemomm başınız sagolsun canım. 27+2 yıl erken doğum riskim var 34leri görsem yetecek dualarinizda bizede yer verin sağlıkla zamanında gelsin miniğim
Btl-Als Defnemomm Sizinde başınız sağolsun bizimde 2 tarafta da dedemiz yok 🤲benim şikayetim genellikle kramp giriyor kalçlarmdan duramıyorum bu arada 26+4düm
Sevdashn Defnemomm 25 +2 olduk bugün ilk gebeligim yeni yeni şikayetlerim çıkakmaya başladı bel ağrısı bacaklarım çok ağrıyo ayaklarım şiş kaç gündür yürümedigim için mi sizler yürüyüş yapiyo musunuz
Defnemomm Sevdashn yürüyüş yapmaya fırsatım olmuyor canım çalıştığım için zaten gün içinde ayakta kalıyorum ama benim de ayaklarım şişmeye başladı artık
gamzeminaaa Defnemomm 26+3 uz🤩 birçok şeyi tamamladık. Sadece mide yanması ve kusma şikayetim var. Şimdilik başka sıkıntımiz yok çok şükür.
annenur Defnemomm basınız saolsun. biz 28 olduk bugün. 27 sonlarına dogru aşırı sert teknelere maruz kaldim siz de yasarmisiniz bilemem çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Bualntilar hala devam ve karnimda aşırı bir sertleşme var taş gibi 28 de neler göreceğiz bilmiyorum bakalım. 😇
Princessmom Defnemomm bizde 27 haftaya girdik ağırlaştm iyice her hsrekrt zorlamaya başladı. Oğlumuz olacak ismi Veysel Aslan
Mucizeminigimbenim Kızlar bende 26+1 oldum afedersiniz vajina ağrım çok yatakta dönerken bile ağrıyor normal mi sizde de varmi acaba ilk bebeğim erken doğmuştu o yüzden tedirgin oldum biraz