Ayseee01 Meryemcansever yok yok bizim doktorumuzdq öyle anlayışlı her geldiğinizde ücret diyor soru olmadıkça uzatıyor arayi ama sıkıntı olursa direk gel diyor🥰
Meryemcansever Ayseee01 benimkinde sıkıntı olursa gel diyor herşeyi çok güzel anlatıyor bakıyor inceliyor o yönden çok memnunum sadece kontroller sıklaşiyo diyince o yüzden endiselendm azıcık 😂 teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için🌺🌺🙏
Masalsmommm Ayseee01 erken doğum riskim var aslında ilaç verdi önleyelim sancın olursa mutlaka gel falan dedi benimde aklım karıştı yani suyu falan azalmaz inşallah ya da herhangi bişiy olmaz 🤦🏼♀️
Gly87 32+4 gittiğimde 2400 kg dı ama suyumuz azalıyormuş nst ye girdik 1 hafta sonra yine gel dedi yarın tekrar gidicem bakalım
Ayseee01 Masalsmommm benimde su 1 haftadir gece ecel teri gibi terliyorum midem eksiyir yanıyor karnım kalkmıyor artık yatakta sağa sola dönemiyorum uykularım gitti😏
Gly87 Ayseee01 bilmiyorum ki canım bol su iç ve havuç suyu iç dedi içtim bakalım artma olucak mı yoksa azalmamı var ona bakıcak
Ayseee01 Gly87 ben de hamileligimin basindan beri 2 buçuk lt içiyorum ama nornalde de suyu çok icen biriyim ama yarin ne diyecek bende merak ediyorum