Bos Hgemr ben süt içemiyorum diye söyledim doktora,o da daha çok yorgurt güler ama az da olsa süt iç diyerek liste yaptı. Cocukluktan kalma bir durum icemıyorum süt:/ listeye de ne kadar uyabilirim bilmiyorum. Ilk gün için öyle yemeğini kaçırdım biraz
DahIia Bos ben de süt içmiyorum bu arada hep yoğurt yiyorum. Bir de listedeki yemekleri birebir yapmaya gerek yok öyle uymak çok zor oluyor. Evde normal yemeğini pişir ekmeksiz bir şekilde bir porsiyon ye. Ben tek çeşit yapıyorum yanına salata veya yoğurt . 1 buçuk aydır o şekilde besleniyorum. Sabah da haşlanmış yumurta , 4 tane ceviz , zeytin peynir domates salatalık. 1 buçuk aydır kilo almadım hiç
Bos Fulyag Bende doktora sordum canım pasta falan isterse ne yapacağım diye,hafta 1 olabilir ama onu da yeme istersen dedi hatta 😑 çıkınca kendimi kilo vermek isteyen biriymiş gibi hissettim
Ntlz Bos ayni postu ben acicaktim sen acmissin bastan sona bütün yorumlari okudum ayni dertten bende muzdaribim kac kiloyla hamile kaldigimi hatirlamiyorum 56 kilo dedim doktora 71 kilo ciktim tartida 15 kilo almisim ve suan 28. Haftamdayim doktor direk sekerin nasil cikti dedi normal hic bi sknti yok cok sukur dedim hemen diyetisyene yolladi beni birebir ayni programi bana da verdi doktor. Cikar cikmaz ben bununla doymam dedim esime. Suan o kadar zorlaniyorum ki ekmegi kesmeye calisiyorum makarna zaten oyle cok yemiyorum ama tatli cekiyo canim yiyorum valla en sonunda isyan ettim bune ya alirsam aliyim ac kalmaktansa dedim ve kesinlikle acim yani 😀 aldigim kiloyuda hic gostermiyorum ayni haftada hamile olan arkadasim var 6 kilo almis benden kilolu duruyo 😁
Ozanin_annesi deletedmom6295 bana da vermisti. Hemde aksam ara ogununde. Sonra sekerim dusmetince iptal etti. Bende anlam verememeistim.
Sbarut Canım bende diyetisyenim ve bir diyetisyen senin ihtiyacın olanı bilir ve ona göre bir program uygular nasıl doktorumuza güvenip dediklerini uyguluyorsak diyetisyende beslenmede uzmandır. Önce bir uygula kendine göre olmayan yerleri konuşur değiştirirsiniz ve bence gereksiz yediğimiz hiç bir şey bebeğe fayda etmiyor verdiği gibi düzenli beslenirsen aradaki farkı mutlaka göreceksin. 30 kilo alıyoruz nerdeyse 20 kilosu bize kalıyor en güzeli az ve bebeğe yararlı olan şekilde alınanı. Diyetisyenine güvenmeni öneririm😊
deletedmom6295 Bos zamanla alışıyor insan birden tabi ki zorlanıyorsunuz. diyabette 3. senem daha önceden diyetisyene gitmedim araştıra araştıra yemem ve yememem gereken şeyleri hayatıma adapte ettim. hamile kalınca tabi profesyonel yardım için diyetisyene gittim. beslenme konusunda yaptıklarımı anlattım aynen devam et deyip listeyi verdi.
Yaceemm Bos ben diyet yaparken hamile kalmıştım 30 kilo vermiştim bir 10 kılo daha vermem gerekiyordu doktorum ilk 3 ay detoks lar hariç nirmal listemize devam edeceğimizi ve yaklaşık 10 kilo vereceğimi söyledi. İlk 3 ay bebek anneden ekstra birşey almazmış çünkü... sonrasında da öyle bir porsiyon fazla şey istemez bebek bir meyveyi yoğurta dilimle ceviz dök üstüne bebeğin ekstra istedigi öğün bu olacaktır dedi.geri kalan yediklerin sana kilo yapar dedi
Denizinannesi07 Bos istemez olur mu tabi ki istiyor mesela hafta sonu kahvaltıda çok kaçırdım şekerim yükseldi aklıma hemen bebeğim geliyor ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum zaten sağlık sorunları var bir de şekerimi yükseltip ona kendi ellerimle zarar vermeye vicdanım el vermiyor onun için harfiyen uymak için büyük çaba sarfediyorum
Zeynp Bos meyvede de şeker var 1 adet meyve ideal Bu menü sizi doyurur ön yargılı olmayın Belki bir sonraki gittiğinizde kuruyemiş ilave eder Bu ara meyve porsiyonunuz 1 değil 2 kuru erikte var Onu yemek istemezseniz 5 fındık 5 badem yiyebilirsiniz
Seyma_ Bos sag ol canm. Cok zor oluyor tabiki insan nefsi neler istiyor. Agladm esime sürekli aynı seyler yeniyor skldm dondurma istiorm die ama bebegm icin sabretmek zorundaym
DahIia Bos benim de 29 haftalıkken bebeğin kilosu 3 hafta öndeydi. Şeker yüklemesi sonucum da sınıra çok yakın çıktı. Ekmeği şekeri hamurişini hazır gıdaları ve çok tatlı meyveleri hayatımdan çıkardım. 3 hafta sonra kontrole gittim yaptığım diyetten sonra ve bebeğimin kilosu normale döndü çok şükür. 27 haftalıkken 78.5 kiloydum şuan 33 haftalığım 74.5 kiloyum . Yani keşke en baştan dikkat etseydim şuan çok daha az kilo almış olurdum. 63 ile hamile kaldım bu arada. Boyum da 1.68
Epelinkiran Bos yok tabiki uyamıyorum çikolata tatlı yiyorum ama haftada 1-2 kere istediğim bi şeyi yicem diye sınırlıyorum kendimi. 24 haftalıkken verdi bu diyeti şuan 37. Haftamdayım bu aradaki 13 haftada sadece 3 kilo almışım bebekde 2 hafta önden gidiyor
Buse_ Bos geçen hafta şekerim aşırı yüksek çıktı diyetisyen aynı listeyi verdi bana bence tekrar görüşün diyetisyenle kişiye özel diyet vermesi gerekiyor diye düşünüyorum bi hastalığınız olsa böyle standart bi listesi vermesi gerekir özel olunca para odaklı oluyorlar hep malesef
EzgiMazlum Bos sizin listeniz hamile için olmalı sizinki normal bireyler için bn de düzenli olarak gidiyorum ve az kilo aldım bir aydın boşladım iştahım çok arttı 32 haftalık oldum bu arada