Dbe24 114256 bana hiç söylenmedi ama muhtarlıkta veriyor süt 4 litre 15 günde birmi ayda birmi ne ama onda çocuk 1 yaşında olması gerekiyor 5 yaşına kadar veriyorlar ama bunu duymadım hiç
114256 Mervehaltnds benim bildiğim her ay 12 litre süt getiriyorlar kapına kaç ay veriyolar bilmiyorum ama
Eylul2019 114256 gebelik yardimi,bebek icin kiyafet,dogduktan sinrada bebek icin sut ve senin icin sut.lohusa yardimi var benm bildklrm bublar.bulundgn yerin sosyal uardimlasmasina basvuru yapacaksin
FatmaNur_27 Atak66 gebe olan herkes yararlanabiliyor bildiğim kadarıyla hiç sormadılar eşin ne iş yapiyo fln diye adres aldılar haftasını sordular o kadar
hilalmuratsari Ben Mersin Tarsus’ta yaşıyorum Faydalanıyorum sütten sağlık ocağına gittim hamile olduğuma dair bi belge istedim o belgeyi de ilgili numaraya attım whatsap üzerinden adresim ve iletişim bilgilerimle birlikte yaptığımdan beri 3 keredir geliyor her 40 güne bir 😊
hayirlisi06 Kızlar Ankara bsb aradım sosyal yardımdan yararlanmasi ve evde 2_5 yaş arası çocuk olması lazım dediler