mydeno13 Siracinannesi hamilelik gidiyor çok şükür bugun göbeğim de kasılma oldu bende 31+2 yim ama kasıyor kendini Rabbm kazasız belasız doğurmayı nasip eder inşallah 🙏 hastane çantası felan hazırlamadım
La_le Siracinannesi bu hafta kıyafetleri yıkayıp ütü yapicam çantam hazır olsun çok fazla bel ağrım var sanki adet olcak gibi
Dyg___ Siracinannesi 29+4 iyi gidiyor çok şükür bu hafta sırt ağrılarım başladım biraz. 2 gündür de bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik dolabını yerleştirdik herşeyimiz hazır ☺️ Çantamız kaldı sadece onu da ilerleyen haftalarda haZırlarım artık 😊
Temmuzannesii28 Siracinannesi 32+4 her şeyini hazırladım kıyafetleri yıkandı ütülendi sadece hastane çantası kaldı hazırlanacak 😻
Siracinannesi mydeno13 kasılmalar bende de çok canım 26. Haftada başladı magnezyum kullanıyorum ama yinede aynı alıştım artık 😂 amin inşallah canım benim 🥰 cinsiyeti ne 🙃
GamzeDurmus mydeno13 kasılma nasıl oluyor tarif edebilir misiniz, acaba oluyor da fark etmiyor muyum diye bazen düşünüyorum bende
Siracinannesi La_le bende aynı düşünüyorum hafta sonu arkadaşım gelecek onunla hazırlarız diye bekliyorum 🙃 ya çok mu yoruyorsun ki acaba kendini
La_le Siracinannesi yok yormuyorum özelikle sabha uyandigim zaman kalcam resmen kitleniyor haraket edemiyorum Çarşamba günü gidicem doktora
mydeno13 GamzeDurmus şimdi bugun ilk kez yaşadım ben bebeğim bi yerde toplandı orayı kas kastı yaptı nefes alamadım okşadım sevdim uzandım düzeldi sonra gene yaptı insan korkmuyor değil
ftmnr_ Benim de yarın 32+0 yarından itibaren çalışamaz iznine çıkıp tamamen bebişe hazırlanacağım henüz hiçbir şeyim hazır değil.
Siracinannesi Temmuzannesii28 oh ne güzel 😅 benimde canım tek başıma yapmak istemiyor çok yakın arkadaşım gelicek hafta sonu onunla hazırlayacağız inşaallah 😂
Temmuzannesii28 Siracinannesi bende bu haftalarda üşeneceğimi bildiğim için 28de yaptım ağırlaşmadan 😂
Siracinannesi Temmuzannesii28 iyi yapmışsın canım ama benim siparişlerim anca geldi bende arkadaşımı bekleyip onunla yapmak istediğim için yapmadım birlikte daha iyi oluyor 😂