Aysenes2702 yagmurrorskaya 37 de çatı muayenesi yapıldı basıkmis catin normal zor olur dedi doktorum peki dedim sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız deidm 38+4-5 gibi dedi hafta sonuna denk gelsin istemedik 38+2 Ye karar verdik doktor da uygun gördü öyle gelişti süreç.
Aysenes2702 Kubraygun_ Kubraygun_ ayy hadi inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebisine benimde saat 1 de yağışın yapilacak benden önce kavusacaksin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah aynı duyguları paylaşıyoruz ne güzel 🥰😍🌼
Aysenes2702 Beroo aminnn Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏻🌸 anlatacağım neler yaşadığımı ayrıntısiyla inşallah güzel şeyler yaşadım kolaylıkla olur inşallah bu süreç benim ve herkesin.🤲🏻🌼🥰
2405Sm Aysenes2702 benim 38+5im planlı sezeryan ilk i sezeryandı ama çok korku var stres var ya bi şey olursa bebeğimde bi sorun çıkarsa diye çok korkuyorum inşaallah sağ Salim kucağımıza alırız
Aysenes2702 Natcan haydi hayırlısı bakalım sağ salim inşallah kavuşuruz hepimiz son gün daha heyecanlı oluyor az kaldı gelsin de gör bir bak 😁🥰🤲🏻
Aysenes2702 Busra0987 inşallah çok güzel geçer hepimizin doğumları Allah im hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah iki minik yavrucagin olacak rabbim onlarinkorusun inşallah 🤲🏻🌸
Aysenes2702 2405Sm çıkmaz çıkmaz iyi düşün iyi olsun Allah büyük inşallah çok güzel bir şekilde kavusagiz 🤲🏻🌸