Aysenes2702 Heyecandan duramıyorum yaa çok heyecanlıyım. Meraklıyım, korkuyorum da neden korktugumu bilmiyorum ama oy oy Allah in izniyle bende diğer hamiş arkadaşlarda yavrusuna kavuşsun hayırlısıyla inşallah 🤲🏻🌸 var mı yarın doğuran?!?😁
Atak66 Aysenes2702 belden uyuşturmalı mı yoksa genel anestezi mi olacaksınız heyecan var mı yoksa korku mu benim de çok az kaldı 5 haftacık kaldı şimdiden heyecanlandım illaki korku ve heyecan karışık olur gibi sizin de öyledir ama en azından yarın kurtuluyorsun benim gibi 5 hafta beklemek zorunda değilsiniz
Yigiit_efeniin_annesiii Aysenes2702 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 şuan kaç hafta günlük hamilesiniz acaba?
ipekarel Aysenes2702 sakın korkma canım bebeğine odaklan onun mis kokusunu içine cekiceksin ve bütün herşey bitecek
Aysenes2702 dfnomr amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim hayırlısıyla yani şimdiden o anın heyecanı böyleyse gerçekten çok özel ya🥰
Aysenes2702 Atak66 yani heyecan da var korku da amaa tarif edemediğim şekilde anlat desen anlatamam ama içimde çok tuhaf şeyler oluyor resmen dolu dolu yaşadığım bir duygu var bnde sayıyordum geçmiyor geçmiyor bu günler diye hayiflaniyordum simdik çok çabuk geçti eyvah nolacak su kadar saat kaldı bilmem ne diyerek geçiyor hem geçsin istiyorsun vakit hemde ne yapicam şimdi diyor insan. Belden uyusacagim bakalım genel anestezi değil yani darısı başına hayırlısı ile inşallah 🤲🏻🥰
Aysenes2702 Yigiit_efeniin_annesiii amin hepimizin inşallah 🤲🏻🥰 38+1 şu an yarın 38+2 de doğum yapmış olacağım inşallah.
Aysenes2702 ipekarel ayy inşallah inşallah evde diyor ayağını bile hissedince neler yaşıyorum duygularım coşuyor kavuşunca düşünemiyorum ya ne güzel ne uç dolu dolu bir duygu yaşayacağım inşallah 🤲🏻🥰
1prenses2prensyenigebe Aysenes2702 benim 3.sezaryenim olacak valla bende doğurmak istiyorum artık ben taşımayı pek sevemiyorum hemen doğsun en azından büyüyo şimdi 9 ay bekle doğur sıfırdan tekrar bekle büyüsün ben büyütmekten korkmuyorum ama taşımak varya nefes nefese kalıyosun uyuyamıyosun falan tamam doğunca da uyuyamıyosun ama en azından bebeğin büyüyo o büyüdükçe sen rahat ediyosun 🤗🤗
Aysenes2702 1prenses2prensyenigebe oy masallah sübhanallah arkadaşım 😁😍 doğru söylüyorsun her taraf8n bir zorluğu var sende hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine 🥰😁benim ilk o yüzden değişik heyecanlar bilmemezlik.felan artık sonrakilerde senin gibi düşünürüm büyük bir ihtimal 😁
Aysenes2702 Kubraygun_ Kubraygun_ ayy hadi inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebisine benimde saat 1 de yağışın yapilacak benden önce kavusacaksin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah aynı duyguları paylaşıyoruz ne güzel 🥰😍🌼
Beroo Aysenes2702 ay doğumdan sonra bize tecrübelerini aktar lütfeennn ❤️ Sana sağlıcakla bebeğini kucağına almayı diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah 🌸🌸🐣
Aysenes2702 Beroo aminnn Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏻🌸 anlatacağım neler yaşadığımı ayrıntısiyla inşallah güzel şeyler yaşadım kolaylıkla olur inşallah bu süreç benim ve herkesin.🤲🏻🌼🥰
Natcan Aysenes2702 ben 18 inde doğuruyorum yarın anestezi için tahlil vermeye gideceğim beni de heyecan sarmaya başladı
Aysenes2702 Natcan haydi hayırlısı bakalım sağ salim inşallah kavuşuruz hepimiz son gün daha heyecanlı oluyor az kaldı gelsin de gör bir bak 😁🥰🤲🏻
Busra0987 Aysenes2702 hadi bakalim saglikli birsekilde kucagina alirsin insallah bebegini ben 2.ye hamileyim 5 haftam kaldi ustelik oglum 1 yasina yeni girdi ilk sezaryanim cok iyi gecmisti cok sukur insallah 5 hafta sonra yine ayni olurum ya
Aysenes2702 Busra0987 inşallah çok güzel geçer hepimizin doğumları Allah im hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah iki minik yavrucagin olacak rabbim onlarinkorusun inşallah 🤲🏻🌸