Nealakasivarrr Zuleyhakazan suyu azaldıysa zaten doktor söyler kuzum ona göre doğumu başlatır zaten 😊
Zuleyhakazan Nealakasivarrr Nealakasivarrr pazartesi günü gittigimde az demişti zaten canım cuma günü tekrar gel dedi o zaman iyi demişti bu cuma tekrar kontrol var bakalım ne diyecek
Nealakasivarrr Zuleyhakazan ya işte herkeste aynı olmuyor. Vajinal muayenede bazı kişilerin doğumu başlıyor bende tık yok 😁
Nealakasivarrr Annekuzusu_Ayaz bende korunmasız ilişki, hurma, çömelme… Neler neler… Yok zorlamicam artık.
Zuleyhakazan Nealakasivarrr onun canı gelmek istemiyor bence canım 😂😂😂ben az bi temizlik yaptım diktor aşağılanmış dedi hemen
Nealakasivarrr Yeliz6767 son 1 aydır Hergün temizlik yapıyorum artık gına geldi. Yürüyüş yapıyorum … Vs vs gelmiyor
Baykuss Nealakasivarrr valla geceden beri sırtım aşırı derecede ağrıyo yan tarafı özellikle ama sancı mı bilemiyorum belirti mi onu da bilmiyorum salı günü gideceğim doktora. Dönerken falan aşırı batıyo kemiklerim
Nealakasivarrr Baykuss bende de kalçamın sağ tarafına 10 gündür ağrı giriyor yürüyemiyorum sanırım sinirime baskı yapıyor