Evrim622 zeynepikra_61 rica ederim Allah sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda Allah bana da nasip eder😇🥹
zeynepikra_61 Menek16 evet ama inan kimse sallamiyor biz böyle söylüyoruz diyorlar biz anne baba olarak hep iki ismi de kullanıyoruz hatta kızım kendi de kullanıyor ama işte ☺️🙏🏻
Selmaak zeynepikra_61 eşim Umut Aras ben uras istiyorum soyadımız uzun olduğu için tek isim olsun diyorum kim galip gelicek bakalım 🤔
zeynepikra_61 Selmaak Bizimki pek karışmıyor şimdilik yine rüyasına bir isim girip de ustelemezse 😁 kızıma hamileyken tutturdu ben rüyamda gördüm İkra koyalım bende Zeynep diyince ikisini koyduk 😁 bakalım bu kez nasıl olacak ☺️💙
zeynepikra_61 gamonur Ne kadar güzel isimler varmış ya bende diyorum birşey bulup koyamicaz ☺️💙 Ben hep kız olarak tahmin ettiğim için hep kız ismi bakıyordum erkek diyince doktor fikir alayım dedim iyi de yapmışım ☺️
zeynepikra_61 Aycanurgizem Çınar yerleşti aklıma sanki bakalım ☺️ artık tekrar gideyim tam netlessin cinsiyet %85-90 erkek dedi ama ☺️
Acemianneszn zeynepikra_61 Utku, Arın, Bera, Etka, eleye eleye ben de bunları bıraktım ama daha secemedim 🤭