guzel_anne1 sunandfun7 O zaman varya aç ağzını yum gözünü bir kere bozarım bir daha diyemezler heralde😂😂 Bizde çok beğenmiştik ama bir kere gıcık aldırdılar ya içime sinmiyor şimdi
sunandfun7 annesinin_beybisi Evet Lina da cidden geleceğin Ayşe Fatması gibi olacak cok yaygınlastı ama ne biliyim anlamı da güzel söylerken de hoş geliyor kulagıma diye düşünmüştüm bir ara .. ama hala kararsızız 😄
sunandfun7 Eliiiiif Ah bu insanlar .. valla bana birisi bi isim söylese hosuma gitmese dahi onların gönlünü hoş tutmak için kötü yorum yapmam ama millet masallah .. tekme yumruk gibi yorum yapıyor 😄
tugbadipi sunandfun7 yaaa bence kimseden etkilenmeyin. Hatta karar verin ve kimseye söylemeyin. Doğduğunda haberleri olsun. Biz öyle yaptık . Herkes illa ki bir kulp bulacak yoksa. Kimsenin dediğini dikkate almayın .
sunandfun7 tugbadipi Haklısınız siz en güzelini yapmıssınız ama hangi ismi düşünüyorsunuz diye sorduklarında söylüyordum artık karar vermedik dicem gerçi gerçekten karar vermedik de verirsek öyle yapacagım bende.. yoksa işin içinden çıkamayız 😄
sunandfun7 Ayfertufan Evet öyle tabiki de yine de kötü yorum gelince etkileniyor insan ister istemez 🙄
sunandfun7 findiklibadem Ben de beğeniyorum Linaya o ne ya herkes koyuyor dediler Mila için de Trendyolmilla dediler 😒😒 Allahım ya düşündükçe sinirleniyorum 😄
Mihrimahvuslat 092022anne iyice araştırmanız lazım ben baktım diyanet sayfasınada herhangi bir yerde Hz.yusufun kızı diye geçmiyor öyle bir bilgi yok gibi birşey paylaşmışlar
Behiye89 sunandfun7 🌸🌸🙏🙏 duymayın evladınızla keyif yapın bolca sevin. İnsanlar sadece yorum yapar boş boş