Dadaliya Kızlar Merhaba! Ben 13 haftalık gebeyim ve eşim bana şiddet uyguluyor özellikle kafama ve yüzüme neyapsam engel olamadım , bebegimi düşürme gibi bi risk oluştururmu çok korkuyorum
Hapyymami55 Dadaliya imkanın varsa onun yanında durma ailenin yanına git ama ilk önce darp raporu alıp şikayet et şiddetin her türlüsü suç
ozlemshnnn Dadaliya eşinden şiddet görüyorsunuz ve bide çocuk mu yapıyorsunuz o adamdan? yani ne denebilir ki…
Raziyetes Dadaliya canım beni yanlış anlama ama bu durumda ne yapacağını bilmeyip buraya yazman da bana çok saçma geliyor. Şiddetin olduğu yerde hemde 2 canlıyken 1 saniye bile durman da çok saçma. Ailenin yanına git darp raporunu alıp. Rabbim yardımcın olsun.
Beyzanrr Dadaliya canım sen niye buna izin veriyorsun ki gidebileceğin bi yer yok mu topla eşyalarını git hiç olmazsa biraz gözü korksun sen sesini çıkarmadıkça daha kötü olur biraz gözünü korkut bence Allah yardımcın olsun
Deletedmom70006 Bence bebeğini düşürme riskinden önce kendi canını düşünmelisin. Bu şekilde ikiniz de güvende değilsiniz. Rabbim yardimcin olsun.
ozgekilic7 Dadaliya tabiki risk sinir stres bile risk olurken şiddette risk allah korusun kendini kaybedip karnınada vurabilir lütfen ailene git şikayetçi ol daha beterinide yapabilir😢🙏🏻 Bebeğini düşün
BabyUygurMother-s Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama bugün size bu halde bunu yapan yarın bebeğinize de yapacaktır, o zaman geldiğinde de engel olamayacaksınız… Lütfen ailenizden destek alın
Saregiller55 Dadaliya 34 haftamda eşimle bi kavgamız oldu ve kavga şiddete döndü kaçarak evlendiğim için gidicek kimsem yoktu ama ben yinede anında o kapıdan çıktım gittim 1 2 saat yürüdüm arkamı döndümde eşim arkamdaydı o an orda diz çöküp ağladında bile geri dönmek istemedim ama döndüm gidicek gerçekten bi yerim yoktu şimdi o günden beri hiç bağırdını bile duymadım eğer gidicek bi yerin varsa ve bu sürekli olan birşeyse git darbeyi karnına almasan bile korku sinir stres bebeğini kaybetmene sebeb olur sana da bebeğe de yazık etme git bırak
Hazalaskin Dadaliya şiddet gördüğün adama bide ödül gibi çocuk mu doğuracaksın. Gerçekten diyecek bişey bulamıyorum
twinboymama Dadaliya eğer doğruysa çok üzüldüm gerçekten şu posta. öyle aşağılık bir adamdan bir de bebeğiniz mi olacak gerçekten. Allah yardımcınız olsun. imkanınız varsa bir dakika bile durmayın o evde, yoksa da imkanı siz oluşturmaya çalışın ne bileyim. ay tövbe ya
Gozi Dadaliya Yani bebeğine bir risk oluşturmuyorsa oturup çekmeye devam mı edeceksin? Dayagı kabullenecek misin ?
Biroglanannesiii Dadaliya Yani şimdi burada bütün sorun bu mu Ya ne garipsiniz Ya çocuğuna bişey olmasından korkuyorsun o adamı boşayacaksın
annesinin_beybisi Dadaliya bebekten önce bence senin sağlığın huzurun çok daha önemli. ailen arkandaysa eğer bunu ailenden saklama . arkanda degillerse de kadın sığınma evine git . biliyorum yorum yapmak kolay yaşarken çok zor ama nereye kadar böyle gidicek bir de öyle düşün.
Deletedmom727272 Karnınıza vurması gerekmez bebeğinize bişey olması için.. ruhunuza yaralar açılırken yeterince zarar görmüştür yavrunuz zaten! Lütfen kolluk kuvvetlerinden destek isteyin!
Hazalaskin Hapyymami55 öyle adamlar hep var olacak biz kendimizi çocuğumuzu korumak zorundayız korunma ile çok bi bilgin yok sanırım bi kerelik olmuyor öyle şeyler iğnesi var hapı var süreklilik isteyen şeyler şimdi o çocuk ne olacak bi fikrin var mı mesela gidecek yeri yok diye o akılsız babayla mı yaşayacak yada o gerizekalı baba bu çocuğada zülümler mi edecek
Hapyymami55 Hazalaskin bizim amacımız da zaten kadını yapması gereken şeyleri söylemek onu bilgilendirmek iş işten geçtikten sonra saçma sapan yorumlar yapıp niye çocuk yaptın o admaa cocukmu dogurucan vs demek değil
Hazalaskin Dadaliya canım yardım al sığınma evine git bebeğine bişey olmadan o adamdan baba falan olmaz kendin büyüt yavrunu haketmiyor baba olmayı
Haticelisa Dadaliya canim siginma evine git hic beklemeden hep boyleyse boyle devam eder allah yardimcin olsun
Hazalaskin Hapyymami55 ne yapayım nereye gideyim diye sormamış ki kocam şiddet uyguluyor bebeğime bişey olur mu demiş yardım istiyorum dememiş elinde telefonu var polisi araması gerektiğini biliyor ve farkında demekki iletişim sıkıntısı yok