Evrim622 Sevlll Anladım ben bundan bir önce ki adetim 52.günde gelmişti bu ay 31.günde geldi ondan dolayı
Tutkuuuu cemreee__ Ah benim nerdeyseeee 1 haftadan fazla kanamam oldu. Yerleşme kanmasaymış meğerse ….. Ama bizde kan uyuşmazlığıda olduğu için iğne yaptı doktor ne olur ne olmaz diye🥰🥰
Bfduam Tutkuuuu yerleşme i kadar uzun sürüyor mu ya? Adet gibi yoğun muydu peki? Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden bu arada🤲
Nazendehanim cemreee__ adete on gün kala yaşadım leke şeklindeydi , diğerinde adet günü iğne ucu kadar bir şey gördüm .
Limonzeytin cemreee__ Benm tüp bebek o yzden günü bellydi kan verdim direkt. Yerleşme kanaması olnca tutacağnı düşnmüştüm öylede oldu gönlnzce olsn 😊👍
karakiz1 cemreee__ Ben anladm kanama gorunce yapisik boyle sumuksu gbiydi hemen gidip yaotim cikmisri sizinde insallah vardir yarin yapin ama mutlaka haber verin ben merak ederim smdi
cemreee__ karakiz1 inşallah canım haber edivem dua eder misşniz bana inşallah güzel mutlu haber alırım allahım
sacmalamakizim cemreee__ Evet ertesi günü yaptım çok silikti adet günü belirgindi Ağustos’da doğum yaptım 😁
Morkelebek26 cemreee__ valla ben biranda fenalaştım 2 gün sonra yumurtlamadan şüphelendim oda kopkoyu çıkınca noluyor dedim bian 😁😁 sonra test yaptım öyle çıkmıştı adetime 5 gün vardı
Tutkuuuu Bfduam Yani azcıkta olsa yoğundu adet kanaması gibide yoğun değildi. Ama çok korkutmuştum gerçekten… Kanama geçti diye sevinirken sonra sadece kahverengi akıntı.. Oda meğerse eski kan olurmuş.. 🥰 Çok teşekkür ederim bu arada canımmm