Morkelebek26 cemreee__ adete 3.4 gün kala akıntım oldu leke gibi değildi akntıydı çok soluk pembe sonra soluk kahveye döndü kesildi 😊
Dilossh cemreee__ yerleşme kanaması yaşamadan 1 gün önce yapmıştm dayanamayıp silik çizgiyi görmüştüm
karakiz1 cemreee__ Ben anladm kanama gorunce yapisik boyle sumuksu gbiydi hemen gidip yaotim cikmisri sizinde insallah vardir yarin yapin ama mutlaka haber verin ben merak ederim smdi
Morkelebek26 cemreee__ valla ben biranda fenalaştım 2 gün sonra yumurtlamadan şüphelendim oda kopkoyu çıkınca noluyor dedim bian 😁😁 sonra test yaptım öyle çıkmıştı adetime 5 gün vardı
Lionmother cemreee__ Tam adetten 3 gün önce yaşamıştım ama kanama gibi değilde peçeteye silik pembe akıntı gelmişti canım
Limonzeytin cemreee__ Benm tüp bebek o yzden günü bellydi kan verdim direkt. Yerleşme kanaması olnca tutacağnı düşnmüştüm öylede oldu gönlnzce olsn 😊👍
Lionmother cemreee__ adetten 3 gün önce gece lekelenme olunca ertesi gün ilk idrarla çok silik şekilde öğrenmiştim
Sevlll Kızlar normalde adetim 7gun sürer 3gun sürdü şuan yok üstüne görme olabilirmi ilk iki gün normal adet gibiydi 3 gün pek olmadı ilk defa böyle oldu bilgisi olan var mı?
Evrim622 Sevlll aynı durumu bende yaşadım kanamam gününden çok önce geldi ilk gün kanama oldu ama 2 ve 3. Gün günlük ped kullandım o derece az geldi.