Sevilayozdemir Kizlar merhaba, adetim geçti 4 gün. Test verdim dün 3. Gününde 96 çıkmış ben daha yüksek bekliyordum 😢 sizce benim gibi adet geçip düşük öğrenen var mı. İlişkinin üstündende 15 gün geçmiş oluyor
Deletedmom83940 Sevilayozdemir geç döllenme olabilir iyi sonuçların bence iki gün sonra tekrar bak sağlıklı gebelikse yükselmesi lazım 🌺
Miniktosunn Sevilayozdemir Benim 109 su normal bir deger yani iki güne bir iki kat artıyorsa sorun olmaz
TeoMom Sevilayozdemir Canım benimde adet günü 100 civarıydı olabilir yani geç yumurtlama geç döllenme olmuşsa gayet doğal önemli olan 2 güne 2 kat artış olması şimdi takip edeceksin artışı
Sevilayozdemir Deletedmom83940 evet kızımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım iki kurtajim var aslında korkum bundan dolayı 😢
Sevilayozdemir Sdt3456 evet olabilir gerçekten ama aslında hesaplarında ilişkinin üzerinden 15. Gün kan vermişim buda bana gayet normal geldi. Adetten 3 gün önce tek çizgi çıkmıştı birde
Sevilayozdemir TeoMom hemen hemen aynı galiba ama şöyle birşey hesapladım ilişkinin üzerinden 15. Günde kan vermisim buda bana normal geldi aslında ☺️
Sevilayozdemir Omay0707 yaaaaa şuan ne kadarlık bebiş ☺️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin biraz supeiz olmussss ☺️ benimde ilişkinin üzerinden 15. Gün değerim aslında
TeoMom Sevilayozdemir Bence de normal yani canım kimisi çok yüksek değerlerle öğreniyor hatta ben ilk öğrendim adet günü 100 başka birinin adet günü 1000 filandı dedim bende mi sorun var ama sonra 2 günde 3,5 kat arttı bu sefer de fazla arttı acaba mol gebelik mi diye korktum😅 şükür şimdi 8. Haftaya geldik bebeği gördük kalp atışını duyduk inşallah sağlıkla ilerler tabi senin de değerin bol bol artar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah🥰
Omay0707 Sevilayozdemir evet biraz öyle oldu 😊 aminn aminn inşallah Şuan 5+5 haftalıgım geç döllenme oldugu için adetime göre 7+2 olmalı 😂
Edabykl Sevilayozdemir 4 gun cok gecmemis bence normal gec dollenme olabilir benm adetten bir gun once yapmistim 20 deger ile öğrenmistim suan 20 haftaligiz 🌸
Sevilayozdemir Edabykl masalllahhh ❤️ sağlıkla al kucağına insalllah teşekkür ederim canım içimi rahatlattin kızımda baya yüksekti birde üstüne iki kürtaj olunca insan korkuyor maalesef ki
Serpila Sevilayozdemir ben adet gecikmesinin 3 gününde 24 ile öğrendim çok düşüktü doktor dış gebelik dedi 2 hafta bekledim 2 gün önce gittim gec döllenme olmuş
Sevilayozdemir Serpila içimi rahatlatiyorsun ☺️ çok teşekkür ederim kızımda çok yüksekti üstüne iki kürtaj olunca insan biraz çekinir 😢
Serpila Sevilayozdemir gebelikten gebeliğe değişiyor canm 2 günde bi kontrol et yükseldikçe sorun olmaz inşallah 🙏🤲
Annekusum Benimde 1 hafta gecti 2090 ile ogrendim 2 qun önce daha kontole gdemedim dgerlerinde 35 40 civariyla ogrenmistim hep bu da bana yuksek geldii degisiyo yani onemli olan ritmik bi sekilde artmasi
Sevilayozdemir Annekusum sağlıkla kucağına al insalllah , 🤲❤️ evet artışı bir takip edicem pazar günü kan veremiyorum ama salı günü vereceğim