Yagmurrr_ Gizembiniciogl1 heyecanlı gidiyor salı günü ntsye baglanicaz ilk defa sizlerden istedimi doktor acaba merak ettimde
Huzurrr_13 Gizembiniciogl1 bulantılı geçiyor duygusal karmaşık yani 😅 sağlıkla alalım kucağımiza inşallah ❤️🥰
Gizembiniciogl1 Deletedmon00881 Güzel gidiyor , sadece geçen hafta grip olmuşum , öksürüyorum ve ondan çok korkuyorum acaba bebeğe bişey olur mu öksürünce diye , onun dışında herhangi bir sıkıntım yok 😍
1990_ayse Korkulu her an bişey olacak korkusu çünkü 14 yıl sonra mucizeme hamileyim bie sürü iğne bir çok defa yalnış tedavi
Huzurrr_13 Yagmurrr_ bilgim yok canım istersen burda tecrübeli anneler var onlara sor benim bildigim 32 haftada başlıyor haftada bir belki öyle bişey vardır bizim bilgimiz yoktur
HusnaNur1107 Kızlar bendede idrarda protein kaçağı çıktı sürekli su içmem gerekiyo napcam bilmiyorum inşallah sorun olmaz bu bana Bi bilginiz varmı bu konuda
zamaneannesi80 Gizembiniciogl1 12 haftamız bitiyor rahat geçti şimdilik sadece mide yanmam vardı dün bi ilaç verdi dr um umarım işe yarar ☺️ Cinsiyetimizi yüzde 80 öğrendik heyecan başladı🥰