Gulistan4747 Busear canım allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah bende 38 haftalik hamileyim bendede panik atak var ben normal istiyorum panik atak nasil etkiler korkuyorum
Sengul98 Busear Allah analı babalı büyütsün busem 😘bak ben sana demedim mi doktor sezeryan günü vermiş Ama daha erken olabilir diye 😀 çok şükür sağlıkla kavuştun ya Sancağı’na darısı bizlerin başına artık 😘
Deda Busear Sezeryanda illa belden mi vuruyolar iğneyi şuan elim ayağım titredi ya cart curt yazınca ben o an kalpten giderim herhalde Allah korusun 😳😳😳 İnşallah normal doğum yaparım ama olmadı sezeryan oldu beni komple uyutmazlarmı🤭🤭🤭
Busear Deda uyuturlar ama hiç korkma o an bebeğin heyecanından umursamıyorsun ben doğum yaptıysam herkes yapar 😂😂😂
Womane Esen bende senin gibi uyusma sonrasi acidan cok korkuyorum iki haftam kaldi benimde nabicam bilmiyorum.ozellikle geceleri yataga girince daha cok dusunup korkmaya basliyorum ya dayanamıyorum dicek noktaya gelirsem diye🤯
Esen Womane en güzeli düşünmemek benimde 1 ayim felan kaldı 38den fazla beklemeyi düşünmüyorum eğer kendi gelmezse sezaryan için gu isterim diyorum allah'ın izni ile ama çok da ürküyorum allah yardımcımız olsun
Aysegul30 Busear proteın kaçağı varmıydı canım hayırlı uğurlu olsun bebişin bende 36+2 oluyorum bu gece tansiyon protein kaçağı var
Merrcimek Busear Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de sezeryan olucam az bir sürem kaldı çok güzel anlatmışsın. Sezeryana almadan sakinleştirici yapıyorlar mı? Bide sezaryenden sonra ağrın oldu mu? Ayağa kalkabildin mi?
Busear Merrcimek Merrcimek bana sezeryan sırasında tansiyonum yükseldiği için verdiler canım. Ağrın tabiki oluyor ama aprı kesiciler iyi geliyor ölünecek bir ağrı değil Allah sabrını veriyor. Ben 5 saat sonra falan yürüdüm. Hayırlı doğumlar 😍
Merrcimek Busear Sağol canım. Benim de tansiyon problemim var şu an ilaç içiyorum belki bana da verirler ☺️ Güle güle büyüt bebeğini 😘