Morpijama Nişanı gelenlerrrrrr!! Bugün 37+5 nişanım geldi. Biraz tırsmaya başladım güzel kadınlar. Yaşayanlar tecrübelerini aktarabilir mi?? Kaçıncı haftada geldi, bebek kaç kilo gözüküyor, doğum yaptıysanız ne kadar süre sonra yaptınız?
Htcerdogn Morpijama canım nişan gelmesini bana anlatabilir misin. Az önce tuvalette çook hafif rengi turuncumsu sildim alt bölgemi öyle mi acaba
twobabymommas Morpijama Merhaba benim aynı haftada 1 cm açıklık vardı 37+6da nişanım geldi Pazartesi günü 38. Haftamda doğum yaptım 😊
Morpijama Htcerdogn sabah tuvalette ben de nokta gibi peçete de pembe renk gördüm çok hafifti belli belirsiz. Öğlene doğru akıntılı gibi geldi. Hani regl olduğunda önden akıntıyla beraber rengi değişik Bi şey azıcık gelir ya onun gibi canım. Doktoruna bir danış sen de Bi de bana suyun da azalmış dedi. Allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😘
Dilayyyyy Htcerdogn bende cok endise ediyordum ayirt edebilirmiyim akıntıya diye evet ayurt ediliyor daha sumuksu kivamda pembemsi yada kahverengimsi seklinde
Marisu Morpijama bende merak ediyordum 38+4 üm merakla bekliyorummm gelsin diyeee artık sancılarım başladı 2 gündür, bugün alttan muayene sonrası lekenme oldu biraz ama o değil sanırım heyecanlıyım doğmasını istiyorum artık 😌
Morpijama Dilayyyyy ben daha 37+6 erken mi sence azıcık daha sıksa kızım dişini diye düşünmeden edemiyorum 😐
Morpijama twobabymommas Allah sağlıkla büyütsün inşallah 😘 aynı şeyleri yaşamak insanın içini rahatlatıyor 😊 suyun geldi mi direk sancı mı??
twobabymommas Morpijama Amin canım benim darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim bir avazda kurtarsın🙏🏻 2 cm açıklığım vardı kendi sancımda vardı ama düzenli değildi lavmandan sonra açıklık artmaya başladı sancılarım düzene girdi kendi sancımla oldu doğumum ilk doğumumda suni sancı almıştım
Morpijama Marisu ben cuma yaşadım onu hala sancım yok pazartesi gidicem doktora tekrar. Nişan geldikten sonra 48 saat içinde doğum başlaması yüksek dedi ama 37 de nişanı gelip 41. Haftaya kadar doğurmayan gebelerim de oldu dedi bana 😊 gerilme. Ben de ilk gördüğümde korkmuştum ama 1. Evresi en azından son hazırlıklarımı yapabildim 😊 Marisu