aalev Beş hafta dolduğunda ultrasona girdim normalde göremeyiz demişti ama minnacık keseciğim göründü♥️
Kubra2360 Beta hcg değerim 3030 du muayeneye gittiğimde 4+2 deymiş keseyi gördük ultrasonla bakıldı 🙈😊🤰🏻💕
BrcnSym 6 haftalıkken karından ultrason ile keseyi gördük, 7+2 iken vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk. Gitmek istediğiniz doktoru arayıp beta kaç olunca gelmenizi tavsiye ettiğini sorabilirsiniz :)
BusAnna34 fatosstgy canım hayırlı olsun öncelikle. Ultrason kağıdını atabilir misin bende 6+1 de gittim doktora da kesem büyük ama bebeği göremedik sizinkini inceleyebilir miyim rica etsem?
fatosstgy BusAnna34 teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun Rabbim hepimize sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻çektim resimleri ama nasıl yükleyeceğimi bilemedim
BurcuMusti3107 Pinarika ben 7.haftamda gitmiştim gözükmüştü canım ama çok acele etme derim kalp atışını hemen duymamıştık 9 haftada tam duyduk
BusAnna34 fatosstgy maşallah 6cm olmuş. Bu 6 haftalıkken ki ultrasonu mu? Ben kesenin içinde bebeği gördüm.
miracle87 Pinarika 6+2 hem keseyi gördük hem kalp atışını dinledik önce bir su damlası olsun gözüksün dedik 😊
Sibel83 5+6 haftada gördük 9+3 haftada kalp atışı Bugun 38 hafta olduk kızımla 20 mayısta sezeryanla kucağımızda inşallh🥰🙏
Seross10 Pinarika 1163 ile gebelik öğrendim ama kese görünmedi. 4 haftalıktı o zaman 5 +3tw kese gördüm 6+6da kalp atışını duyduk